صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دیدار سائوپائولو - تیگره تنها یک نیمه داشت!

حمله پلیس برزیل به بازیکنان مهمان

کد خبر: ۲۹۱۱۹۶
| |
2899 بازدید

دیدار پایانی "کوپا زودآمریکانا" با حمله پلیس برزیل به رختکن مهمانان آرژانتینی نیمه کاره ماند.

به گزارش ایسنا، در دیدار برگشت کوپا زودآمریکانا، دومین رقابت مهم فوتبال باشگاهی در آمریکای جنوبی میان تیم‌های "CA تیگره" از آرژانتین و "سائوپائولو"ی برزیل رخدادهای کم‌سابقه‌ای مشاهده شد.

تیم آرژانتینی که در آغاز نیمه دوم از خروج از رختکن و حضور در زمین بازی سر باز زده بود، با حمله ماموران پلیس برزیل روبه‌رو شد. به گفته بازیکنان تیگره نیروهای پلیس و ماموران امنیتی به رختکن این تیم حمله‌ور شده و با هفت تیر آنها را تهدید کرده‌اند.

به دنبال درگیری و زدوخورد بازیکنان دو تیم در پایان نیمه نخست در زمین بازی، آرژانتینی‌ها در تلاش بودند تا با ورود به رختکن سائوپولو درگیری‌ها را در آنجا ادامه دهند. به گفته شاهدان، حمله بازیکنان آرژانتینی با واکنش خشن نیروهای پلیس و ماموران امنیتی روبه‌رو شد. انریکه اوسس، داور شیلیایی بازی هم در نهایت چاره‌ای نداشت جز آن‌که پیش از به صدا درآوردن سوت آغاز نیمه دوم، بازی را نیمه کاره تمام کند.

سائوپائولو که در بازی رفت در آرژانتین میزبان خود را با تساوی بدون گل متوقف کرده بود، در نیمه نخست بازی برگشت دو بار دروازه حریف آرژانتینی خود را از کرد تا عنوان قهرمان کوپا زودآمریکانا را از آن خود کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟