صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یکی از دانش‌آموزان حادثه پیرانشهر فوت کرد

کد خبر: ۲۹۰۳۲۵
| |
4235 بازدید
نماینده مردم پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه‌ی کمیسیون آموزش و تحقیقات مکلف است تا آخرین روز و آخرین لحظه، بحث درمان، جراحی‌ها و آینده‌ی شغلی، آموزشی و ازدواج دانش‌آموزان سوخته و حادثه‌دیده را تامین کند.
 
رسول خضری در گفت‌وگو با ایسنا با تایید خبر فوت یکی از دانش‌آموزان حادثه‌ی آتش‌سوزی در روستای شین‌آباد گفت: این دانش‌آموز جزو 3 نفری بود که حال وخیم‌تری داشت که سوختگی او نسبت به دو نفر دیگر شدیدتر بود.
 
وی با اظهار تاسف از این حادثه، با اشاره به حضور خود در جلسه‌ی امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات با حضور حاجی‌بابایی بیان کرد: گزارشات نمایندگان و مسوولین پی‌گیری این موضوع در این جلسه ارایه و جمع‌بندی شد.
 
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان با بیان این‌که ایمن‌سازی موضوعی است که به شدت مورد تاکید قرار می‌گیرد، اظهار کرد: مکان‌هایی که در سراسر کشور گازکشی شده‌اند باید دارای شوفاژ باشند که باید گفت روستای شین‌آباد بیش از 10 سال است که گازرسانی شده اما کلاس درس آن با بخاری نفتی گرم می‌شده است.
 
خضری ادامه داد: سازمان نظام مهندسی نیز باید وجود بخاری نفتی و گازی را در چنین مکان‌هایی ممنوع کند.
 
نماینده‌ی مردم پیرانشهر هم‌چنین با تاکید بر این‌که وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه‌ی کمیسیون مکلف است تا آخرین روز و آخرین لحظه تمامی مخارج و درمان دانش‌آموزان را بر عهده گیرد، تصریح کرد: آینده‌ی شغلی، آموزشی و ازدواج این دانش‌آموزان همگی بر عهده‌ی وزارت آموزش و پرورش است و اینها کمترین کاری است که این وزارتخانه می‌تواند انجام دهد.
 
وی در پایان یادآور شد: اگر مجلس با وجود حادثه‌های مشابه زودتر و جدی‌تر به این موضوعات ورود پیدا می‌کرد شاید امروز شاهد چنین حوادثی نبودیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار