جمیری در اخطار قانون اساسی

نمایندگان نباید در تصویب قوانین سلیقه‌ای عمل کنند

کد خبر: ۲۸۹۱۶۷
| |
1898 بازدید
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به تصویب و تنظیم قوانین در مجلس توسط نمایندگان گفت: نمایندگان نباید در تصویب قوانین سلیقه‌ای عمل کنند.

عبدالکریم جمیری در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۱۴ آذر) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی افزود: براساس اصل ۷۱ قانون اساسی نمایندگان مجلس موظفند تا مصوبات  را در راستای جلب نظر قانون اساسی تصویب و تنظیم کنند.

نماینده مردم بوشهر،گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس اصول ۷۱ و ۷۳ قانون اساسی نمایندگان مجلس نباید نسبت به تصویب و تنظیم قوانینی که با قانون اساسی مغایرت دارد اصرار کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: باید مجلس طوری در تنظیم قوانین برنامه‌ریزی کند که قوانین مغایرتی با قانون اساسی نداشته باشد و این روش که ابتدا قوانین تنظیم شود و سپس تطبیق آن با قانون اساسی به شورای نگهبان واگذار شود صحیح نیست و باید به آن توجه شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به اخطار قانون اساسی نماینده مردم بوشهر گفت: این اخطارها قابل بحث بوده و اگر ایرادی در زمینه تصویب قوانین مغایر با قانون اساسی وجود دارد می‌توانید پیشنهاد حذف دهید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی