صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اسفنانی:

لایحه مجازات اسلامی به شورای نگهبان ارجاع شد

کد خبر: ۲۸۸۷۵۶
| |
2848 بازدید

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: لایحه مجازات اسلامی پس از رفع ایرادات مطروحه از سوی شورای نگهبان در کمیسیون حقوقی و قضایی نهایی و برای تایید به شورای نگهبان ارسال شد.

محمدعلی اسفنانی نماینده مردم فریدون‌شهر، فریدن و چادگان در مجلس با اشاره به نهایی‌شدن لایحه مجازات اسلامی درکمیسیون متبوعش به باشگاه خبرنگاران گفت:لایحه مجازات اسلامی هفته گذشته پس از رفع ایرادات مطروحه از سوی شورای نگهبان در کمیسیون حقوقی و قضایی نهایی و برای تایید به شورای نگهبان ارسال شد.

وی در ادامه تصریح کرد: لایحه آیین دادرسی نیز پس از رفع ایراداتی که از سوی شورای نگهبان به این لایحه وارد شده است درکوتاه‌ترین فرصت در کمیسیون نهایی و برای ابلاغ به شورای نگهبان آماده خواهد شد .
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس همچنین اظهار داشت: لایحه حمایت از خانواده نیز در دستور کار این کمیسیون است و پس از رفع دو ایراد شورای نگهبان به این مرجع ابلاغ خواهد شد.
اسفنانی در پایان از بررسی لایحه جایگزین حبس در کمیسیون قضایی خبر داد و تصریح کرد: لایحه جایگزین حبس نیز پس از لایحه حمایت از خانواده در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی قرار می‌گیرد و قانون دادرسی تجاری نیز از دیگر لوایحی است که در نوبت مقرر به آن پرداخته خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟