عضو کمیسیون برنامه‌و‌بودجه مجلس:

پیشنهاد تصویب «دلار شناور» در بودجه 92

جلسه قبلی به خاطر مشغله آقایان لغو شد اما قرار است طی روزهای یکشنبه (فردا) و سه‌شنبه هفته جاری این جلسات به صورت رسمی آغاز شود.
کد خبر: ۲۸۸۳۹۳
| |
4554 بازدید
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از پیشنهاد تصویب دلار شناور در لایحه بودجه سال 1392 خبر داد و گفت: از فردا جلسات مشترک بودجه بین دولت و مجلس بصورت رسمی آغاز می‌شود.

رجب رحمانی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره وضعیت بررسی لایحه بودجه سال آینده در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با حضور مسئولان معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور اظهار داشت: جلسه قبلی به خاطر مشغله آقایان لغو شد اما قرار است طی روزهای یکشنبه (فردا) و سه‌شنبه هفته جاری این جلسات به صورت رسمی آغاز شود.

وی افزود: جلسات متعددی با حضور نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و دولتی ها به کرار درباره تدوین لایحه بودجه 1392 تشکیل شده است ولی هنوز به جمع بندی نرسیدیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره پیشنهادات طرح شده درخصوص نرخ دلار در بودجه 92، گفت: بحث‌های مختلفی در این خصوص مطرح شده که یکی از آنها تصویب نرخ دلار شناور در لایحه بودجه است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی