صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
در عاشورای حسینی؛

فرو ریختن دیوار مسجد جان دو نفر را گرفت

کد خبر: ۲۸۷۲۹۹
| |
9076 بازدید
روز یکشنبه 5 آذر بر اثر خراب شدن دیوار حیاط مسجد در روستای شورورز نیشابور دو نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا ، به نقل از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور بر اثر فرو ریختن دیوار مسجد بر روی عزاداران حسینی در ساعت 11 و 36 دقیقه با اورژانس تماس گرفته شد که بلافاصله آمبولانس‌ها به محل اعزام شدند.

در این حادثه متاسفانه یک کودک دو ساله و یک خانم 18 ساله به علت شدت جراحات جان خود را از دست دادند و 8 نفر مصدوم شدند، مصدومان ابتدا جهت انجام اقدامات درمانی به درمانگاه فیروزه منتقل و سپس به بیمارستان 22 بهمن نیشابور اعزام شدند، حال عمومی مصدومان مساعد گزارش شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار