صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییرات جدید در مسیر خطوط اتوبوسرانی پایتخت

کد خبر: ۲۸۶۶۷۳
| |
5075 بازدید
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در اطلاعیه‌ای از جمع‌آوری خط 6306 (پایانه آزادی - پایانه جنوب) سامانه تندرو 4 و تغییر مسیر خطوط 6601 – 7410 و 8103 خبر داد.
 
به گزارش مهر، در این اطلاعیه آمده است: به منظور خدمت رسانی مطلوبتر به شهروندان بر اساس تصمیم کمیته حمل و نقل عمومی شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران نظر به اینکه با هم پوشانی بخشی از خط اتوبوسرانی پایانه جنوب - پایانه آزادی با مسیر خط پایانه جنوب - میدان انقلاب و امکان استفاده شهروندان از خط یک اتوبوس‌های تندرو در ادامه مسیر از میدان انقلاب به سمت غرب و خط 2 اتوبوسهای تندرو در ادامه مسیر از میدان رازی به سمت پایانه آزادی و همچنین با استفاده از خط 4 اتوبوسهای تندرو تا تقاطع نواب - آزادی و در ادامه مسیر با استفاده از خط یک اتوبوس تندرو تا پایانه آزادی میسر است. خط اتوبوس 6306 (پایانه جنوب - پایانه آزادی) جمع آوری و حذف شد.
 
تغییر مسیر خطوط 6601 - 7410 و 8103
 
همچنین به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) با برپایی هیئت بسیجیان در خیابان عجب گل، خیابان 17 شهریور از ابتدای میدان خراسان تا آیت الله سعیدی مسیر شمال به جنوب مسدود و اتوبوس‌های خطوط 6601 (م خراسان - م انقلاب اسلامی)، 7410 (انتهای خیابان 17 شهریور - م امام حسین (ع)) و 8103 (پارک سوار شهید محلاتی - م راه آهن) در مسیر رفت با تغییر مسیر از میدان خراسان - خیابان خاوران - خیابان عارف جنوبی - خیابان آیت الله سعیدی و خیابان 17 شهریور تردد می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟