صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
همه برای گرفتن کرسی جهانی، دست و پا می‌زنند؛ ولی...!

مقصر از دست رفتن کرسی جهانی کیست؟

در حالی که «خوزه پرورنا»، رییس فدراسیون جهانی کانوئینگ از دنیامالی خواسته بود که وی برای نایب رییسی اول کاندیدا شود و تقریبا همه چیز برای به دست آوردن کرسی جهانی کشورمان فراهم شده بود، با لجبازی مسئولان کم‌تدبیر و نیز مشکلات فدراسیون ایران و تعلیق فدراسیون، نتوانست کاندیدا شود و این کرسی جهانی به آسانی از دست رفت!
کد خبر: ۲۸۶۵۱۲
| |
19028 بازدید
|
اجلاس فدراسیون قایقرانی با حضور احمد دنیامالی، رییس برکنار شده فدراسیون قایقرانی ایران در سن‌پترزبورگ برگزار شد. عضو هیأت رییسه فدراسیون جهانی که پیش از این قرار بود برای نایب رییسی اول این فدراسیون کاندیدا شود، به دلیل مشکلات فدراسیون ایران و تعلیق فدراسیون نتوانست کاندیدا شود و این کرسی جهانی را از دست داد.

به گزارش «تابناک»، در اجلاس فدراسیون جهانی قایقرانی کانو که در شهر سن پترزبورگ برگزار شده، همه رؤسای فدراسیون‌ها و نیز اعضای هیأت رییسه فدراسیون جهانی حضور داشتند.

بنا بر این گزارش، با توجه به اینکه فدراسیون قایقرانی ایران توسط فدراسیون جهانی تعلیق شده، احمد دنیامالی که عضو هیأت رییسه فدراسیون جهانی است و فدراسیون‌های جهانی هنوز او را رییس فدراسیون ایران می‌دانند، در این اجلاس حضور داشت.

در این اجلاس، برگزاری انتخابات رییس چهار سال آینده و اعضای کمیته‌های گوناگون در دستور کار قرار گرفت که خوزه پرورنا با ۸۴ رأی از صد رأی در سمت خود ابقا و رییس چهار سال آینده فدراسیون جهانی کانوئینگ شد. این اجلاس هر دو سال یک بار تشکیل می‌شود.
احمد دنیامالی عضو هیأت رییسه فدراسیون جهانی که پیش از این قرار بود، برای نایب رییسی دوم این فدراسیون کاندیدا شود، به دلیل مشکلات فدراسیون ایران و تعلیق، نتوانست کاندیدا شود و این کرسی را از دست داد.
 
لوچیانو از ایتالیا با ۸۱ رأی خزانه‌دار و کستا ارنا از آفریقا با ۵۲ رأی نایب رییس دوم شد. فرانک گارنر، رییس کمیته کانو و میشل پرونو، رییس کمیته کانو اسلالوم شدند.

افزون بر این، پس از اجلاس دو سالانه فدراسیون قایقرانی، احمد دنیامالی که پیش از این نماینده توسعه قایقرانی در آسیا بود، در این سمت ابقا شد و گزارشی از برنامه‌های خود داد که اصلی‌ترین آن توجه به توسعه قایقرانی در غرب آسیا بود.

در پایان این اجلاس، احمد دنیامالی که پیش از این نماینده توسعه قایقرانی در آسیا بود، ‌ در این سمت ابقا شد و گزارشی از برنامه‌های خود داد که اصلی‌ترین آن توجه به گسترش قایقرانی در غرب آسیا بود.

این در حالی است که اسبقیان به این اجلاس دعوت نشده بود! در این اجلاس برنامه‌های فدراسیون قایقرانی در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ نیز اعلام و تأیید شد. کنگره بعدی فدراسیون قایقرانی در سال ۲۰۱۴ و به میزبانی ورشو لهستان برگزار خواهد شد.

گفتنی است وزارت ورزش و جوانان در آستانه مسابقات المپیک لندن، احمد دنیامالی را از کار برکنار کرد. در نامه‌ای که خوزه پرورنا، رئیس فدراسیون جهانی کانو به محمد عباسی، وزیر ورزش ایران نوشته است، ورزشکاران ایران تنها با تأیید احمد دنیامالی رئیس برکنار شده فدارسیون قایقرانی ایران مجاز به شرکت در المپیک لندن هستند. در سراسر این نامه هفت بندی، فدراسیون جهانی بر این نکته تأکید دارد که رئیس فدارسیون قایقرانی ایران از نظر آن‌ها همچنان احمد دنیا مالی است و این فدراسیون در صورتی می‌تواند فعالیت‌های خود را ادامه دهد که زیر نظر احمد دنیامالی باشد؛ کسی که از نظر وزیر ورزش ایران جایی در فدراسیون قایق‌رانی ندارد.

متأسفانه در حالی که خوزه پرورنا، رییس فدراسیون جهانی کانوئینگ از دنیامالی درخواست کرده بود که وی برای نایب رییسی اول کاندیدا شود و تقریبا همه چیز برای به دست آوردن کرسی جهانی برای کشورمان فراهم شده بود، با لجبازی مسئولان کم تدبیر به دلیل مشکلات فدراسیون ایران و تعلیق فدراسیون وی نتوانست کاندیدا شود و این کرسی جهانی به آسانی از دست داد!

افزون بر اینها، برای یادآوری آقایان عرض می‌کنیم، اگر فدراسیون دوچرخه سواری تعلیق شود و اساسنامه بنا به ماده ۱۰ (دخالت دولت در ورزش) اصلاح نشود، کرسی ریاست پیست آسیا گرفته می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۲
خلیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
یکی پیدا میشه جوابگو باشه؟
پاسخ ها
عليرضا
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
( :
کورش
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
تو این اوضاع احوال وای به حال ما که دشمن هم داشته باشیم.
داود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
.. تو سر چنین مدیریت ..... جهانی هست ولی حب و بغض داخلی وی را کنار زده. فدراسیونتون رو سرتون خراب بشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
یعنی خاک ....
احمد
|
United States
|
۰۶:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
ول كنين اين مسولين كاربلديي . كه دنبال زروگويي و پست و مقام نيستن و واسه رضاي خدا كار نيكنن, آدم اينقد قدر نشناس??
مردم ایران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
من از بی گا نگان هر گز ننالم هر ان چه کرد با من اشنا کرد این را شنیده اید که گفته اند ، دیگی که برای من نمی جوشد برای سر ... بجوشد ، یا این که یا با ما یی یا بر مایی?
تاب دستی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
کجای عالمی تو ورزش ایران ... گویاها
شما خبر ندارید
اگر میخواهند پستی به کسی بدهند بعداز این افراد باید فکر به حال بقیه کرد که عبارتند از :
خود فرد ، پسر، دختر، برادر، پسر برادر و خواهر همین طور ، عموها ، داعی ها ، خاله ها ، پسر پسر پسر پسر برادر ، پسرپسر پسر خواهر و عموم و خاله ، اقوام درج یک ، اقوام درجه 2 ، اقوام درجه 3 تا 8 الی 12، اقارب دور و نزدیک ، و غیر اگر نبود از حسودی کسی دیگر هم نیست
کرسی جهانی که هیچ .. هم نمی شویم
طاها
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
آخه آقای .... رو چه به قایق رانی.
تا حالا پارو دستش خورده؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
وقتی حق ما در رشته های مختلف ورزشی ضایع میشه داد همه در میاد که ما در فدراسیون جهانی کرسی نداریم!!
الان فهمیدم ما لیاقت نداریم. خودمون با دست خودمون فرصت هامون رو میسوزونیم. از ماست که بر ماست........
برای بدست آوردن برخی چیزها احتیاج به خرج کردن قالیچه ابریشم و پسته و. ... نیست فقط لازمه لیاقت اون چیز رو داشته باشیم
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
اي کاش اينجا اروپا يا آمريکا بود. آنوقت مي ديد که وزير مربوطه را به صلابه مي کشيدند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
كرسي قديمي شد الان پكيج اومده!
كجاي ورزش مادرسته كه اين يكي باشه متاسفانه همه رشته هاي هزينه بر دچار باند بازي وخود بيني شده مصاحبه كفاشيانو مگه نشنيديد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟