صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور مجوز افزایش قیمت 52 قلم فرآورده لبنی

کد خبر: ۲۸۴۷۲۴
| |
2693 بازدید
رئیس سازمان صنعت استان تهران گفت: 52 قلم فرآورده لبنی مجوز افزایش قیمت 7 درصد دریافت کردند.
 
یدالله صادقی در گفت‌وگو با فارس در واکنش به این سؤال که به نظر می‌رسد برخی از تولید‌کنندگان لبنیات افزایش قیمت خوسرانه در بازار داشته‌اند،اظهار داشت: اخیرا سازمان حمایت برای 16 قلم کالای پر مصرف لبنی قیمت‌گذاری کرده است و باید بر اساس قیمت‌گذاری صورت گرفته کالا عرضه شود.

وی افزود: در خصوص 52 قلم فرآورده لبنی کم مصرف که شامل ماست‌های پرچرب، شیر با افزودنی‌ها، پنیر پرورده، خامه و ... مذاکره سازمان حمایت با تولید‌کنندگان و انجمن لبنیات به دلیل مهیا نبودن مدارک تولید‌کنندگان در خصوص پیشنهاد افزایش قیمت 17 درصد به نتیجه نرسید و در نهایت تولید‌کنندگان به انجمن لبنیان با سازمان حمایت توافق کردند تا این 52 قلم فرآورده لبنی 7 درصد افزایش قیمت داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟