صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعیین دستمزد سال 92 واقع‌بینانه باشد

یک عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران به ستاد تعیین دستمزد پیشنهاد کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص تعیین دستمزد سال 92 کارشناسی شده، واقع‌بینانه و به دور از اعمال سلیقه‌های شخصی باشد.
کد خبر: ۲۸۲۷۱۳
| |
3827 بازدید

عبدالله مختاری اظهارکرد: وقتی اجاره خانه افزایش یافته اما دستمزد کارگر بالا نرفته است مسئولان باید چاره‌اندیشی کنند که کارگر اجاره خانه‌اش را از کجا تامین خواهد کرد و این زنگ خطری برای مسئولان کشور است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر تعیین دستمزدها کارشناسی شده باشد و امنیت شغلی و معیشت کارگر را در بازار کار تامین کنیم در حقیقت به منابع انسانی، سرمایه، کار و معیشت مردم و نشاط اجتماعی اهمیت داده‌ایم و کارگر به واسطه امنیت شغلی چند شغل را اشغال نمی کند و از عهده تامین معیشت خانواده‌اش هم بر می آید.

مختاری تصریح کرد: امنیت شغلی برای کارگران از هر چیزی مهمتر است به نحوی که اگر کارگری حقوق سر ماهش را نگیرد اما اشتغالش حفظ شود همینقدر برایش دلگرم کننده است.

به گفته عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران کارگری که مورد رسیدگی و تشویق کارفرما قرار می گیرد از کار نمی زند و به بالابردن کیفیت کار توجه بیشتری نشان می دهد.

وی در عین حال با تاکید بر سرمایه‌گذاری در بخشهای اقتصادی سودده و پربازده کشور، افزود: در طول 33 سال گذشته مدام گفته‌ایم تحریم شده‌ایم در حالی که ما باید تحریم کنیم، ایران صرف نظر از نفت از اقلیم و تنوع آب و هوایی چهارفصل، صنعت دامپروی، کشاورزی و گردشگری بسیار خوبی برخوردار است و اگر در زمینه پتانسیلها و مزیتهای منطقه‌ای کشورمان به صورت هدایت شده برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کنیم تحریم که سهل است ابرقدرتها را هم به زانو در می آوریم.

به اعتقاد مختاری مشکل اقتصاد و بازار کار و سرمایه مملکت تنها در لجبازی‌های سیاسی است و اگر تمام اختلافات و دعواها کنار گذاشته شود بازار سرمایه و کار و اقتصاد تنها به تقویت، حمایت و هدایت نیاز دارد.

رییس اتحادیه کارگران شهرداری تهران با اشاره به تعامل میان کارگر و کارفرما و اثرگذاری آن در بهره‌وری تولید، گفت: کارگر و کارفرما باید به فرموده مقام معظم رهبری مثل دو بال یک پرنده باشند و با اتکا به یکدیگر چرخهای تولید را به چرخش درآورند، اگر کارفرماها سود کارگاه و کارخانه را به نسبت سرمایه و نیروی انسانی تقسیم کنند کارگران برای آن کار و کارفرمایان جان می دهند.

وی مدیریت سرمایه در بنگاه اقتصادی را مورد تاکید قرار داد و گفت: وقتی که کارفرما به نیروی انسانی‌ به چشم یک سرمایه نگاه کند و اهمیت بدهد و درآمد کارخانه و بنگاه را به نسبت سرمایه و نیروی انسانی تقسیم کند در آن صورت هم انگیزه و تعهد کارگران بالا می رود و هم تولید و بهر‌ه‌وری و بازار کار رونق می گیرد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟