داور 17 بازیکن را از زمین اخراج کرد!
در دیداری که در لیگ فوتبال اروگوئه بین تیمهای واندررز و یوونتود برگزار شد، داور مسابقه به 17 بازیکن کارت قرمز نشان داد.
کد خبر: ۲۸۱۸۶۰
| | 6467 بازدید
این دیدار در پایان 90 دقیقه با نتیجه تساوی 3 بر 3 به پایان رسید اما داور پس از اینکه یکی از بازیکنان را در حین انجام بازی با کارت قرمز جریمه کرد، پس از بازی به دلیل درگیری بازیکنان مجبور شد 16 کارت قرمز دیگر به بازیکنان هر دو تیم نشان دهد.
بر پایه گزارش مهر از ایندیپندنت، درگیری از زمانی آغاز شد که بازیکنان واندررز معتقد بودند داور می بایست در لحظات پایانی دیدار خطای بر روی "گاستون رودریگز" را پنالتی اعلام می کرد.
بازیکنان دو تیم در پایان دیدار با مشت و لگد به جان هم افتادند و داور دیدار، "لئودان گونزالز"، از هر تیم 8 بازیکن را با کارت قرمز جریمه کرد. درگیری به سکوهای ورزشگاه "پارکه ویهرا" در مونته ویدئو کشید و سر یک هوادار به دلیل اصابت سنگ شکافت.
طبق قوانین داوری، هیچ تیمی نمی تواند در جریان بازی بیش از چهار بازیکن اخراجی داشته باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


