صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شکری با اشاره به شکایت وینگادا و کاروالیو: لایحه محکمی داریم،

امیدواریم رای فیفا باطل شود

کد خبر: ۲۸۱۷۹۶
| |
5065 بازدید
مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس در امور بین الملل گفت: با توجه به اینکه در اعتراض به صلاحیت فیفا برای بررسی پرونده وینگادا لایحه محکمی را تهیه کرده ایم و از CAS خواسته‌ایم که جلسه دادرسی به صورت غیر حضوری برگزار شود.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، مصطفی شکری افزود: اعتراض ما به رأی فیفا در ارتباط با شکایت وینگادا و کاروالیو به هر دو بخش شکلی و ماهوی مربوط می شد. در بحث ماهوی، ما به مبلغ موردنظر اعتراض داشتیم و در بخش شکلی شکایت ما از فیفا بود که نباید به این پرونده ورود می‌کرد، چون براساس توافق دو طرف، مندرج در قرارداد، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران مرجع رسیدگی به اختلافات پیش آمده بود. اگر اعتراض شکلی ما پذیرفته شود، رای صادره از سوی فیفا باطل خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر آخرین تحولات مربوط به پرونده از این قرار است که CAS بعد از رد درخواست فیفا برای حضور در جلسه دادرسی، موافقت خود را برای حضور وینگادا پذیرفته است.

وکیل باشگاه پرسپولیس در پایان افزود: CAS در نامه‌ای به ما و وینگادا سوال کرده اند که آیا جلسات دادگاه حضوری باشد یا پرونده غیابی بررسی شود که ما با توجه به لایحه محکمی که ارایه کرده ایم، بررسی غیابی پرونده را بلامانع دانسته ایم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟