صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولویت کشور حل مشکلات معیشتی مردم است

کد خبر: ۲۸۱۷۸۷
| |
2591 بازدید

اسدالله بادامچیان اولویت امروز کشور را حل مشکلات معیشتی مردم خواند و تأکید کرد: به طور قطع دولت می تواند با بکارگیری مدیریتی کارآمد زمینه حل مشکلات مردم را فراهم کند.

اسدالله بادامچیان در گفت و گو با  خانه ملت، با بیان اینکه متأسفانه دولت به نصیحت دلسوزان توجهی نمی کند، گفت: بی‌توجهی دولت به توصیه‌های دلسوزانه دیگران برای تغییر مدیران ذیربط در حوزه اقتصادی باعث بروز مشکلات امروز کشور شده است.

وی با تأکید بر اینکه رئیس جمهور می تواند مسائل و مشکلات مختلف کشور را با وحدت و همدلی حل و فصل کند افزود: صف بندی و ایجاد تفرقه راهی پیش روی دولت برای حل مشکلات باز نخواهد کرد.

این نماینده مردم تهران در مجلس هشتم با بیان اینکه حل مشکلات اقتصادی اولویتی بالاتر از سرکشی به زندان اوین دارد، تأکید کرد: بازدید رئیس‌جمهور از زندان اوین موضوع مسئله داری نیست اما اینکه این موضوع در یک زمان خاص مطرح می شود شبهاتی را در جامعه ایجاد می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار