صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موضوع افزایش هزینه مصالح در کمیسیون عمران

کد خبر: ۲۸۱۷۷۲
| |
2480 بازدید

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: با توجه به افزایش قیمت مصالح ساختمانی کمیسیون عمران طرح بررسی و پیگیری این موضوع را در اولویت کاری خود قرار خواهد داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عباس فلاحی باباجان نماینده مردم اهر و هریس  با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر افزایش قیمت مصالح توسط خرده فروشان گفت: با توجه به نظارت مستقیم دولت به عرضه برخی مصالح ساختمانی افزایش قیمت مصالح را نمی‌توان متوجه خرده فروشان کرد.

وی در ادامه افزود: بخش عمده‌ای از افزایش قیمت مصالح ساختمانی دلیل بر افزایش قیمت از سوی کارخانجات تولیدی این نوع محصولات بوده و همچنین تحریم‌ها در جهت وارد نشدن مواد اولیه نیز در این افزایش قیمت بی‌تأثیر نخواهد بود.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با تشریح اهمیت ارائه طرحی در راستای بررسی افزایش قیمت مصالح ساختمانی در کمیسیون عمران تصریح کرد: در این کمیسیون طرح‌ها به نوبت در جلسات مطرح می‌شود که تاکنون حدود ۴۰ طرح در نوبت قرار دارند اما بدلیل اهمیت این موضوع سعی داریم تا این طرح را در اولویت قرار دهیم.

نماینده مجلس نهم با اشاره به روند پیگیری این موضوع مطرح کرد: در مرحله اول با احضار و توضیح از مسئولین در جلسه کمیسیون به کشف سرمنشأ اصلی می‌پردازیم و سپس با بررسی در جلسه کمیسیون تصمیمات مناسبی در جهت بهبود شرایط اتخاذ می‌نماییم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار