ممبینی:

اعتبارات هزینه ای دربودجه۹۲ کاهش می‌یابد

کد خبر: ۲۷۹۱۰۵
| |
2082 بازدید
معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوربا بیان اینکه درصدد این هستیم که اعتبارات هزینه ای را تا حد ممکن با همکاری دستگاهها کاهش دهیم گفت: بررسی اجراییات بودجه آغاز شده و ستاد بررسی بودجه و کارگروههای تخصصی آن تشکیل شده است.

رحیم ممبینی درگفت و گوبا خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: درصدد این هستیم که اعتبارات هزینه ای را تا حد ممکن با همکاری دستگاهها کاهش دهیم.

معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوردرباره‌ نرخ پیش‌بینی شده دلاردربودجه سال آینده گفت: هنوز قیمت دلار در بودجه سال آینده پیش بینی نشده است.

وی‌اظهار داشت:با دستگاههایی که مسئول استحصال منابع هستند مانند سازمان امورمالیاتی ، گمرک، خصوصی سازی و مخابرات جلساتی برگزار شده واین جلسات استمرار دارد.

ممبینی با بیان اینکه درحال حاضر بخشی از هزینه های جاری به نفت وابسته است گفت: وابستگی بودجه به نفت درسال آینده کاهش خواهد یافت .

وی دراین باره که چه درآمدهایی جایگزین درآمد نفتی درسال ۹۲ و هزینه ها از چه محلی تامین خواهد شد اظهار داشت: هزینه های جاری کشور از محل مالیات، حقوق و انحصارات دولتی، سود سهام شرکت های دولتی و اوراق مشارکت تامین خواهد شد.

به گفته معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهورافزود: قسمتی از منابع تکالیف حاکمیتی با استفاده از منابعی غیر از نفت انجام خواهد شد و با این روش دولت چابک تر می شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی