احتمال شرکت امارات در پروژه هسته‌یی ترکیه

کد خبر: ۲۷۸۲۸۵
| |
7297 بازدید
وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که اگر کره‌جنوبی پروژه ساخت دومین نیروگاه هسته‌یی این کشور را بر عهده بگیرد امارات ممکن است در آن شرکت کند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولیا به نقل از تانر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه که روز پنج‌شنبه صحبت می‌کرد گزارش داد: مقامات امارات اعلام کردند که اگر کره‌جنوبی ساخت این نیروگاه هسته‌یی را بر عهده بگیرد می‌توانند به عنوان شریک در این پروژه شرکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت ترکیه قصد دارد در پنج سال آینده سه نیروگاه هسته‌یی بسازد، با این امید که جلوی کمبود انرژی را بگیرد، وابستگی به تامین ‌کنندگان خارجی را کاهش دهد.

ترکیه در سال 2010 توافق‌نامه‌ای با روسیه امضا کرد تا مسکو اولین نیروگاه هسته‌یی این کشور را در آکویو در استان جنوبی مرسین بسازد.

دولت ترکیه قصد دارد دومین راکتورش را در شمال ترکیه در نزدیکی شهر سینوپ که نزدیک دریای سیاه قرار دارد بسازد،‌ اما هنوز محل ساخت سومین راکتورش را اعلام نکرده است.

آنکارا در حال مذاکره با چندین کشور از جمله کره‌جنوبی،‌ چین و ژاپن برای ساخت دومین راکتور است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی