صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

با حاشیه‌سازی، انرژی‌ها را تخلیه نکنیم

کد خبر: ۲۷۶۶۲۱
| |
3504 بازدید
احمدی‌نژاد در مراسم تجلیل از قهرمانان پاراالمپیک گفت:نباید با حاشیه‌سازی‌های بی‌جهت، انرژی‌ها تخلیه شود و باید در تمام عرصه‌ها از جمله ورزش پیشتاز و قهرمان باشیم.
به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد پیش از ظهر امروز در آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران پارالمپیک 2012 لندن که در تالار وحدت برگزار شده بود، شرکت کرد.

مهم‌ترین اظهارات امروز رئیس جمهور در تالار وحدت را در ادامه بخوانید:

تمایل عمومی انسان‌ها به قهرمانی است و همه انسان‌ها دوست دارند که به قله برسند و پیشرفت کنند و قهرمان شوند.
 
کسی را پیدا نمی‌کنیم که قهرمانی و پیشرفت را دوست نداشته باشد. قهرمانی از جمله در عرصه ورزش، علم، فرهنگ و هنر امری مطلوب است.
 
همه ملت باید قهرمان باشند. برای یک ملت چه میزان از قهرمانی محقق خواهد شد؟ همه دوست دارند در بالاترین سطح قرار داشته باشند و عامل اصلی تحقق این امر در کنار داشتن تجهیزات خود انسان و خود یک ملت است.
 
در هر سطحی که ما خودمان را باور داشته باشیم، در همان سطح به پیروزی و موفقیت می‌رسیم.
 
عرصه ورزش جایی است که کسانی که به قله بالا می‌رسند فقط خودشان بهره نمی‌برند بلکه کل یک ملت دارای نشاط، انگیزه و امید می‌شوند. قهرمان‌های ورزشی نشانه سطح و قله‌ای هستند که یک ملت خود را در آن باور کرده است و اگر تصمیم گرفتیم در دنیا اول شویم باید این را نیز در ورزش و قهرمانی‌های ورزش نشان دهیم.
 
خوشبختانه در سالهای اخیر پیشرفت‌های خوبی در عرصه ورزشی کسب کرده‌ایم و ورزشکارانمان در برخی رشته‌ها مثل والیبال، کشتی و وزنه‌برداری خودشان را در سطح اول دنیا باور کردند.
 
ما باید خودمان را در بالاترین سطح باور و قبول داشته باشیم و وقتی این موضوع محقق شود در کنار آن دیگر شرایط نیز تحقق پیدا می‌کند. مربی کشتی، وزنه‌برداری، والیبال‌ و همچنین ورزشکاران این رشته‌ها خودشان را باور و به این سطح رسیدند. در دیگر رشته‌های ورزشی نیز باید اینگونه باشد. ما می‌توانیم در دیگر رشته‌های ورزشی نیز به این شرط به موفقیت دست پیدا کنیم و البته باید در کنار آن تجهیزات لازم نیز فراهم شود.
 
شما در مسابقات آسیایی دوره قبل تصمیم گرفتید که نسبت به مسابقات قبلی موفقیت بیشتری کسب کنید و گفتید که باید چهارم شویم. عده‌ای این را باور نکردند ولی دیدید که این امر محقق شد و ما چهارم شدیم. در مسابقات آسیایی دوره بعد که در دو سال آینده برگزار می‌شود ما باید برنامه‌ریزی کنیم که به مقام بالاتری دست پیدا کنیم. نمی‌گویم اول، ولی می‌گویم دوم شویم و این شدنی است که به دومی برسیم و برنامه‌ریزی‌ها باید در این مسیر صورت گیرد و هدف‌گذاری‌ها نیز در این مسیر باید صورت گیرد.
 
ما در مسابقات المپیک دوره بعدی باید برای کسب مقام بهتر از دهمی برنامه‌ریزی کنیم و باید آستین‌هایمان را بالا بزنیم و این امر شدنی است و در مسابقات پارالمپیک جهانی که یازدهم شدیم باید برای کسب مقام زیر هشت برنامه‌ریزی شود و با توکل به خداوند این اهداف دست‌یافتنی است.
 
نام ایران همیشه باید در دنیا در اهتزاز باشد و یک راه آن، موفقیت در عرصه‌های ورزشی است. البته در کنار این موضوع باید تجهیزات مورد نیاز نیز فراهم شود.
 
ورزش بانوان باید تقویت شود. بانوان ما در برخی از رشته‌ها نمی‌توانند شرکت کنند ولی این رشته‌ها محدود هستند و باید ورزشکاران خانم ما در دیگر رشته‌ها که امکان شرکت‌کردنشان فراهم است حضور داشته باشند و برای کسب مقام قهرمانی تلاش کنند.
 
باید راه را باز کنیم که کاروان ما با تعداد ورزشکاران بیشتری در المپیک آینده شرکت کنند و قله‌ها را فتح کنند.
 
اهداء نشان ملی شجاعت به دو تن از مربیان ورزش کشورمان یک حرکت نمادین و در راستای تشکر از تمام ورزشکاران، دلسوزان و دست‌اندرکاران عرصه ورزش است.
 
در قانون اساسی آمده که نشان ملی باید توسط رئیس‌جمهور اهدا شود. در واقع رئیس‌جمهور به نمایندگی از ملت از این افراد قدردانی می‌کند و این دو برادر که امروز این نشان‌ها را دریافت کردند در واقع مشتی از خروار هستند.
 
ورزشکاران ما در رشته‌های مختلف ورزشی باید در بالاترین سطح خود را باور کنند و همه از جمله رسانه‌ها نیز باید دست به دست هم بدهیم تا تمام توان متمرکز شود و ورزشکاران ما به بالاترین قله‌ها دست پیدا کنند، چراکه این قله‌ها قابل فتح است.
 
نباید با حاشیه‌سازی‌های بی‌جهت، انرژی‌ها تخلیه شود و باید در تمام عرصه‌ها از جمله ورزش پیشتاز و قهرمان باشیم.
 
من به آینده ایران در عرصه ورزش و دیگر عرصه‌ها امیدوارم. دشمنان بعضا سروصداها و چالش‌هایی را درست می‌کنند ولی این موانع مقطعی است و تمام می‌شود. ملت رودخانه جاری در تاریخ است و از این موانع عبور می‌کند و آینده درخشان متعلق به ملت ایران است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟