صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوال از احمدی نژاد راه به جایی نمی‌برد

کد خبر: ۲۷۶۵۶۳
| |
3442 بازدید

احمدی نژاد معتقد است که دولت 100 در 100 بی تقصیر است و همه گرانی ها را مجلس باعث شده و در همه گرانی و هر اتفاقی مجلس مقصر است ، اما آیا بهتر نیست به جای چنین بهانه هایی ، مشکلات را بپذیرند؟ با مشخص کردن سهم ادعایی مردم و قوای دیگر مشکلات حل می شود؟ قیمت ارز کنترل می شود؟

عزت الله یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، در واکنش به اظهارات اخیر احمدی نژاد گفت: مسائل را گردن دیگران انداختن ، مشکلی را از کشور حل نمی کند ، بلکه چنان که دیدیم ، مشکلات پیش رو را بدتر می کند ؛ البته از ابتدای دولت احمدی نژاد ، این شیوه فرا فکنی را از سوی مسئولان دولت داشته ایم.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: باید واقعیت ها و مشکلات را پذیرفت وئ هر کدام سهم خودمان را در مسائل کشور پذیرا باشیم و بگوییم از مشکلات این قدر سهم ما است ، اما اینکه بگوییم اصلا ما اشتباه نداریم و همه اشتباهات از سوی دیگران است ، اصلا قابل قبول نخواهد بود .

رییس کمیسیون آیین نامه های مجلس شورای اسلامی گفت: نشانه و ظاهر قضیه در نابسامانی ارزی اخیر به افزایش قیمت آن اشاره دارد ، وقتی برنامه ای هم برای کنترل این موضوع وجود ندارد ، این می شود ؛ ریشه اینجاست که دولت برنامه موثری برای کنترل نقدینگی ندارد ؛ وقتی آبی در سرآزیری رها کنید این آب می رود به هر کجا راه یابد و این یک واقعیت غیر قابل کتمان است ؛ ایشان نه تنها موضوع گرانی را گردن نگرفتند ، بلکه هیچ برنامه ای از داستان ارزی ارائه نکردند و نگفتند قرار است این افزایش ها کی قرار است متوقف شود.

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تصریح کرد: احمدی نژاد معتقد است که دولت 100 در 100 بی تقصیر است و همه گرانی ها را مجلس باعث شده و در همه گرانی و هر اتفاقی مجلس مقصر است ، اما آیا بهتر نیست به جای چنین بهانه هایی ، مشکلات را بپذیرند؟ با مشخص کردن سهم ادعایی مردم و قوای دیگر مشکلات حل می شود؟ قیمت ارز کنترل می شود؟

وی در ادامه با اشاره به اقدام برخی نمایندگان برای طرح سوال از رییس دولت گفت: سوال از رییس جمهور را یک بار تجربه کردیم و نحوه پاسخ دادن را دیدیم ؛ سوال از احمدی نژاد راه به جایی نمی برد و تجربه نشان داد که سوال از رییس جمهور نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

یوسفیان ملا در خاتمه گفت: گمانه زنی ها درباره طرح عدم کفایت رییس جمهور نیز با توجه به مدت باقی مانده از عمر دولت بعید است صورت بگیرد ، زیرا هزینه های بسیار بالایی همراه خواهد داشت و به نفع نظام نیست ؛ با توجه به عمر کوتاه دولت فعلی و هزینه های پیش رو بعید می دانم همچین اتفاقی رخ دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟