بازدید 16664
۹

وقتی نخست وزیر و وزیر جنگ به جان هم می افتند!

طی ماه های اخیر و به موازات تشدید فضای مباحثات مربوط به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران، نخست وزیر و وزیر جنگ این رژیم همواره در صف مقدم تهدیدات علیه ایران قرار داشتند. با این حال، به نظر می رسد شکاف های درونی رژیم صهیونیستی به رابطه این دو تن نیز تسری پیدا کرده و آن ها را در مقابل یکدیگر قرار داده است.
کد خبر: ۲۷۶۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۳ 04 October 2012
طی ماه های اخیر و به موازات تشدید فضای مباحثات مربوط به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران، نخست وزیر و وزیر جنگ این رژیم همواره در صف مقدم تهدیدات علیه ایران قرار داشتند. با این حال، به نظر می رسد شکاف های درونی رژیم صهیونیستی به رابطه این دو تن نیز تسری پیدا کرده و آن ها را در مقابل یکدیگر قرار داده است.

به گزارش «تابناک»، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ خود را متهم کرده که برای کسب منافع شخصی و قرار دادن خود در جایگاه یک «منجی» میانه رو، روابط این رژیم به تنش ها در روابط این رژیم با آمریکا دامن می زند.

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» این خبر را به نقل از کانال 2 تلویزیون اسرائیل منتشر کرده و نوشته این اظهارات، نشان دهنده شکافی فزاینده میان نتانیاهو و وزیر محرم اسرارش است که تا همین اواخر، یکی از حامیان سرسخت حمله پیشگیرانه به تأسیسات هسته ای ایران به شمار می رفت.


نتانیاهو که در جلسه ای با وزیر اقتصاد خود سخن می گفته، درباره باراک اظهار داشته: «او به آمریکا سفر کرد تا آتش اختلاف میان ما و آمریکایی ها را شعله ور کند و از این طریق، خود را به عنوان یک منجی و یک چهره میانه رو که در پی ایجاد مصالحه میان طرفین است، معرفی کند». 

در مقابل، باراک نیز نوک پیکان حملات خود را متوجه نتانیاهو کرده و گفته: «ضرورت است که حمایت آمریکا را با اقداماتی که نشان دهنده حمایت اسرائیل از یکی از طرفین در سیاست آمریکاست، معامله نکنیم». اشاره وی به خشم کاخ سفید از حمایت آشکار نتانیاهو از میت رامنی، کاندیدای جمهوری خواه آمریکا بوده است.

ایندیپندنت می نویسد علاوه بر موارد یاد شده، اظهارات اخیر دو طرف نشانه ای از قصد نتانیاهو برای برگزاری انتخابات زودهنگام در این رژیم است. ایهود باراک که خود پیش از این نخست وزیری رژیم صهیونیستی را نیز بر عهده داشته، طی هفته های اخیر از نتانیاهو فاصله گرفته و تلاش کرده تصویری میانه روتر از خود به نمایش بگذارد.

با این حال، به نوشته این روزنامه، روند اخیر می تواند بر استراتژی نتانیاهو در قبال ایران تأثیر گذاشته و باعث شود نتانیاهو حمایت لازم برای انجام اقدام نظامی علیه ایران را از دست بدهد. در این راستا، ایهود باراک طی هفته های اخیر بر خلاف مواضع قبلی خود، مکرراً با انجام اقدام یکجانبه نظامی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مخالفت کرده است. 

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۹
انشاءالله خداوند هر دوی آنها را ذلیل و مشغول یکدیگرشان کند.
اینجا ایرانه...سرزمین شیران و دلیران
میخوایی حمله کنی حمله کن
ولی بعدش نپرسی چرا اینجوری شد...
ای خدای قادر متعال شر و مکر خودشون رو به خودشون بر گردون و سرزمین ما رو از این همه دسیسه حفظ فرما.
قرار گرفتن ماشین جنگی اسرائیل در مقابل ایران و همسو شدن ماشینن جنگی امریکا و دول متحد آن متعاقبا ویرانگر خواهد بود.
بهتر است دستگاه دیپلماسی دشمنی دولی را که آرام آرام در مقابل ایران شروع به صف آرائی می کنند به مخالفت ، و سپس مخالفت آنها را به انتقاد و رقابت تبدیل کنند. در این صورت انتقاد و رقابت نه تنها ویرانگر یست که می تواند منجر به روند بهبود هم منجر گردد.
الهم اشغل الظالمین بالظالمین
درود بر ملت شريف ايران
اینبار دیگه دستمون خالی نیست.. این ایران با ایران 30 ساله پیش خیلی فرق میکنه .. نه اسرائیل نه هیچ کشور دیگه ای جلوی غیرت جونای ایرانی نمی تونه دوام بیاره...
به امید خدا از تمام سختی های پیش رو خواهیم گذشت جنگی در کار نیست هدف افزایش فشار روانی است
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست. انشاالله باسرعت هرچه بیشتر انقلاب عزیزمان را پیش ببریم و روزی برسد که نام اسراییل و صهیونیسم را از جغرافیای جهان پاک کنیم
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل