صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

يك گزينه غيردارويي براي كمك به درمان نقرس

کد خبر: ۲۷۵۶۲۶
| |
3470 بازدید
پزشكان آمريكايي در يك مطالعه جديد اعلام كردند كه خوردن گيلاس به درمان نقرس كمك مي‌كند.

به گزارش ايسنا، اين پزشكان در آزمايشات جديد خود دريافتند بيماران مبتلا به نقرس كه طي يك دوره دو روزه گيلاس مي‌خورند در مقايسه با بيماراني كه از اين ميوه مصرف نمي‌كنند 35 درصد كمتر با خطر حملات اين بيماري مواجه مي‌شوند.

به گزارش بي‌ بي سي، مطالعات منتشر شده در «مجله آرتريت و روماتيسم مفصلي» نشان مي‌دهد اين ميوه سرشار از نوعي تركيبات آنتي اكسيداني موسوم به آنتوسيانين‌ها است كه خواص ضدالتهابي فوق‌العاده‌اي دارند.

در اين مطالعه متخصصان دانشگاه بوستون روي 633 بيمار مبتلا به نقرس ميانگين سني 54 سال آزمايش كرده و به نتايج فوق دست يافتند.

نقرس از افزايش بيش از حد اسيد اوريك در جريان خون ناشي مي‌شود و با بروز حملات ناگهاني و شديد درد و تورم در مفاصل بويژه در پاها همراه است. اين بيماري در مردان شايع‌تر است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟