صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترین تاجر نفت جهان، خریدار نفت ایران

کد خبر: ۲۷۴۹۸۶
| |
13332 بازدید

شرکت ویتول بزرگترین تاجر نفت در جهان، در اقدامی که ضربه دیگری به تحریم‌های غرب علیه ایران است، در حال خرید و فروش نفت ایران است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد: تحقیق از 10 تاجر نفتی در جنوب شرق آسیا، چین و خاورمیانه نشان می‌دهد، شرکت ویتول ماه گذشته دو میلیون بشکه از نفت کوره که برای تولید برق مورد استفاده قرار می‌گیرد، از ایران خریداری کرده و به تاجران چینی فروخته است.

شرکت ویتول مستقر در سوئیس موظف به تبعیت از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه صادرات نفت ایران نیست، زیرا سوئیس تصمیم گرفته که از تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا پیروی نکند.

این شرکت اوایل امسال معامله نفت ایران را از دفاتر خود در اروپا متوقف کرد، اما منابع تجاری می‌گویند که این شرکت معامله‌ نفت ایران را از خاورمیانه ادامه داده است.

شرکت خصوصی ویتول تحت ریاست یان تیلور انگلیسی قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟