صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جام جهانی تیراندازی بدون ایران برگزار شد

فدراسیون جهانی نیز فدراسیون کنونی ایران را به رسمیت نمی شناسد و ملی پوشان کشورمان نمی توانند در رقابت های بین المللی شرکت کنند.
کد خبر: ۲۷۴۷۳۲
| |
2226 بازدید

مرحله پایانی جام جهانی تیراندازی با کمان در سال 2012 بدون حضور نماینده ای از ایران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، این دوره از رقابت ها در روزهای شنبه و یکشنبه اول و دوم مهرماه در شهر توکیو برگزار شد اما نماینده ای از ایران در این مسابقات حضور نداشت.

جام جهانی تیراندازی با کمان هر سال در چهار مرحله برگزار می شود و کماندارانی که در این مراحل امتیازات بالایی کسب کرده باشند اجازه شرکت در مرحله نهایی را نیز پیدا می کنند.

با حاشیه های چند ماه اخیر ورزشکاران ایرانی فرصت زیادی برای شرکت در مراحل مختلف جام جهانی نیافتند.

از سوی دیگر فدراسیون جهانی نیز فدراسیون کنونی ایران را به رسمیت نمی شناسد و ملی پوشان کشورمان نمی توانند در رقابت های بین المللی شرکت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار