صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رومنيگه خواستار شد

برگزاري سوپر جام آلمان در آسيا

کد خبر: ۲۷۳۵۱۴
| |
2281 بازدید
 کارل هاینس رومنیگه مدیرباشگاه بایرن مونیخ آلمان گفته است که برای ترویج و شناساندن فوتبال این کشور در قاره آسیا، مسابقه فوتبال سوپر جام باشگاههای آلمان دراین قاره برگزار شود.

به گزارش ایرنا ، رومنیگه گفت: ما این موضوع را با دست اندرکاران فدراسیون فوتبال آلمان مطرح کردیم و این پیشنهاد در دستور کار قرار دارد و چنانچه کمیته اجرایی این تصمیم را بگیرد، این پیشنهاد از فصل آینده اجرا می شود.

او اوایل آگوست گذشته این پیشنهاد را مطرح کرده بود و خواستار برگزاری مسابقه سوپر جام در کشور چین شده بود اما برخی مدیران باشگاهها نسبت به این موضوع شک و تردید دارند.

دیدار سوپر جام آلمان که میان قهرمان بوندس لیگا و قهرمان جام حذفی برگزار می‌شود 12 آگوست گذشته میان دو تیم بایرن مونیخ و بروسیادورتموند در ورزشگاه آرنای شهرمونیخ برگزار شد که در نهایت تیم بایرن 2 بر یک به برتری رسید و سوپر جام را از آن خود کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟