صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یوسفیان ملا تأکید کرد:

سد هراز در آستانه تکمیل شدن

کد خبر: ۲۷۳۱۸۱
| |
2390 بازدید

نماینده مردم آمل در مجلس، با اشاره به بهتر شدن روند تکمیل سد هراز در استان مازندران گفت: قرار گرفتن این سد جز طرح‌های مهر ماندگار و توجه مسئولان مشکل نقدینگی که عامل بازدارنده برای پیشرفت مراحل ساخت سد هراز بود را مرتفع ساخت.

 عزت‌الله یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به حل شدن مشکل کم‌آبی استان مازندران با احداث سد هراز گفت: روند پیشرفت سد هراز با قرار گرفتن جز طرح‌های مهر ماندگار به خوبی پیش می‌رود.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: کار اجرایی سد هراز از ۳۰ مهرماه ۱۳۸۸ با حضور معاون اول رئیس جمهور آغاز شده و کلنگ آن به زمین خورداما به علت نبود نقدینگی کافی و کارآمد تا کنون به بهره‌برداری نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر از ۵ درصد آب‌های جاری در استان مازندران جمع‌آوری می‌شود تصریح کرد: ۹۵ درصد آب‌های جاری بی‌استفاده به دریا می‌ریزد و این در حالی‌ است که ایجاد سد هراز می‌تواند تا حدود بسیاری از هدر رفتن آب‌های جاری جلوگیری کرده و در مصارف مختلف مورد استفاده قرار دهد.

یوسفیان ملا با بیان این مطلب که سد هراز می‌تواند مشکل‌ بی‌آبی استان را تا حد زیادی حل کند گفت: ایجاد سد هراز در استان مازندران مانع از هدر رفتن بیش از ۲۷ درصد آب‌های سطحی و سرگردان این منطقه می‌شود.

نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به اینکه حل مشکلات کشاورزان در خصوص کم‌آبی با ایجاد سد هراز در استان مازندران حل شدنی است افزود: توجه مسئولان به این پروژه و اعطای تسهیلات روند حل این مشکل را تسریع بخشیده است.

وی ادامه داد: آبی که در پشت سد هراز ذخیره خواهد شد می‌تواند به مصارف گوناگونی برسد و مشکلات بسیاری را در این حوزه انتخابیه حل کند که از جمله آن می‌توان به استفاده برای شرب، کشاورزی و تولید برق برای استان مازندران اشاره کرد.

 عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یادآور شد:تکمیل سد هراز و آغاز بهره‌برداری از این سد می‌تواند حلال بسیاری از مشکلات استان باشد و شاخص توسعه کشاورزی استان را به نحو چشمگیری افزایش دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟