صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مصری در واکنش به اظهارات وزیر خارجه کانادا درباره اعتراف به جاسوسی در ایران:

تعطیلی سفارت کانادا به نفع ملت ایران شد

کد خبر: ۲۷۲۸۸۶
| |
3064 بازدید

عضو هیات رئیسه مجلس، درباره اعتراف وزیر خارجه کانادا به عملیات جاسوسی سفارت این کشور در تهران، گفت: دولت اتاوا باید رسما اعلام کند که از صهیونیسم برنامه می‌گیرد و این ادعا‌ها افکار عمومی ملت کانادا را اقناع نمی‌کند.

عبد‌الرضا مصری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خانه ملت، گفت: دولت اتاوا برای پاسخ‌گویی به جمعیت کثیر ایرانیان در این کشور و برای توجیه اقدام بی‌پایه و اساس خود در تعطیلی سفارت در ایران، این اظهارات را بیان کرده که غلو و غیر‌واقعی است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این گفته‌ها نقض آشکار حقوق بین‌الملل و کنوانسیون ژنو است و شان دولت کانادا را زیر سوال می‌برد، افزود: اگر این ادعا چند ماه قبل مطرح می‌شد به اخراج و تعطیلی سفارت کانادا در تهران می‌انجامید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم، با تاکید بر اینکه این ادعا دخالت در امور داخلی ایران محسوب می‌شود که خارج از رفتار و عرف دیپلماتیک است، تصریح کرد: اگر این ادعا واقعیت داشته باشد، تعطیلی سفارت و تعلیق روابط دو کشور به معنای تعطیلی لانه جاسوسی و به نفع ملت ایران است.

عضو هیات رئیسه مجلس، گفت: دولت اتاوا باید رسما اعلام کند که از صهیونیسم برنامه می‌گیرد و این ادعا‌ها افکار عمومی ملت کانادا را اقناع نمی‌کند.

جان بیرد وزیر خارجه کانادا با اعتراف به عملیات جاسوسی سفارت این کشور در تهران، فاش کرد که دولت اتاوا در فراری دادن شماری از افراد متهم و همچنین مجرمین از ایران دخالت داشته است که این امر نقض قوانین توافقنامه ژنو حاکم بر روابط دیپلماسی کشور‌ها است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟