صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نابودی چند جنگنده آمريكایی در افغانستان

کد خبر: ۲۷۲۶۷۷
| |
9916 بازدید

خبرگزاری فرانسه به نقل از نیروهای ائتلاف ناتو در افغانستان اعلام کرد که در حمله روز شنبه به یک پایگاه نظامی، شش فروند هواپیمای نظامی هاریر (Harrier) آمریکایی منهدم شدند.

به گزارش ایسنا، هنوز جزییات بیشتری از این خبر اعلام نشده است؛ اما فاکس نیوز گزارش داده پایگاه هدف، یک پایگاه در جنوب افغانستان بوده و مشترک مورد استفاده نیروهای آمریکایی و انگلیسی قرار می‌گیرد.

بنا بر این گزارش، نام این پایگاه «بسشن» بوده و در استان هلمند قرار گرفته و در حمله روز شنبه با آر. پی. جی و سلاح‌های سبک هدف قرار گرفته است.

به گزارش فاکس نیوز در حمله صورت گرفته، دست کم پنج فروند هواپیمای نظامی نابود شده و سه فروند دیگر نیز آسیب دیده‌اند.

سخنگوی این پایگاه نیز اعلام کرد که در این حمله، دو عضو نیروهای ائتلاف کشته شدند.

رویترز نیز گزارش داد که دو تفنگدار دریایی آمریکا به دنبال حمله شبه‌نظامیان طالبان به این پایگاه در جنوب افغانستان کشته شده‌اند.

این در حالی است که یک سخنگوی ناتو اعلام کرد که در زمان این حمله، شاهزاده هری در این پایگاه بوده ولی آسیبی به وی نرسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار