صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاخص سهام آسیا افزایش یافت

در آستانه اعلام رای دادگاه قانون اساسی آلمان در خصوص اجرای طرح خریداری اوراق قرضه منطقه یورو از سوی بانک مرکزی اروپا ، شاخص سهام آسیا امروز افزایش یافت.
کد خبر: ۲۷۱۹۹۵
| |
2360 بازدید

سرمایه گذاران بین المللی امیدوارند که دادگاه قانون اساسی آلمان از مشارکت این کشور در اجرای این طرح حمایت خواهد کرد .

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی آسوشیتد پرس  موسسه رتبه بندی مودی نیز در تازه ترین گزارش خود نسبت به کاهش رتبه اعتباری آمریکا در سال 2013 میلادی هشدار داد . موسسه مودی اعلام کرد اگر سیاستمداران آمریکایی نتوانند طی ماههای آینده برای کاهش کسری بودجه و بدهی های این کشور به توافق برسند ، کاهش رتبه اعتباری آمریکا قطعی خواهد بود .

موسسه اس اند پی نیز چندی پیش نسبت به کاهش رتبه اعتباری آمریکا هشدار داده بود . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی کسی فکر نمی کند دادگاه قانون اساسی آلمان با اجرای طرح خریداری اوراق قرضه و بدهی منطقه یورو مخالفت کند . بر این اساس شاخص سهام نیکی 225 توکیو امروز با 1.6 درصد رشد به بیش از 8946 واحد رسیده است . شاخص بورس هنگ کنگ نیز با 0.8 درصد رشد به 20025 واحد رسیده است . شاخص سهام بورس کره جنوبی نیز با 1.6 درصد رشد به بیش از 1951 واحد رسیده است .

سرمایه گذاران بین المللی همچنین منتظر اعلام برنامه دولت یونان برای کاهش کسری بودجه در دو سال آینده هستند . نشست قبلی رهبران ارشد سیاسی یونان برای دستیابی به راهکاری نهایی در زمینه کاهش کسری بودجه در دو سال آینده به بن بست رسیده است . نشست دو روزه مقامهای ارشد بانک مرکزی آمریکا از امروز آغاز به کار خواهد کرد .

در بازار بین المللی ارز نیز ارزش یورو در برابر دلار افزایش یافت و هر یورو در برابر 1.2858 دلار داد و ستد شد . ارزش دلار در برابر ین ژاپن نیز افزایش یافت و هر دلار در برابر 77.84 ین مبادله شده است .


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟