رد ادعای بی اساس درباره جزایر 3گانه ایرانی

کد خبر: ۲۷۰۱۶۹
| |
8227 بازدید
|
۳

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ادعاهای واهی و بی اساس در بیانیه اجلاس 124 وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر سه گانه ایرانی را مردود دانست.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، رامین مهمان پرست تاکید کرد: جزایر ابوموسی ، تنب بزرگ و تنب کوچک جزء لاینفک سرزمین جمهوری اسلامی ایران بوده و تا ابد ایرانی باقی خواهد ماند.

وی همچنین با رد ادعای دخالت کشورمان در امور داخلی این کشورها خاطرنشان کرد: اینگونه ادعاهای کهنه و قدیمی دیگر کاربردی نداشته و بیش از آنکه همراه با واقعیت باشد برای فرار از پاسخ گویی به مطالبات مدنی مردم صورت گرفته و تکرار این ادعاها واقعیتهای منطقه را تغییر نخواهد داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۳
پیام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۴
این سفرهای تفریحی به جزایر 3 گانه چه شد ؟؟؟
گردشگری جزایر 3 گانه راه افتاد ؟
hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۴
این اماراتی ها هر چند وقت یکبار خواب نما می شوند و ادعای جزایر همیشه ایرانی در خلیج همیشه پارس ایرانی را می کنند .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۴
بنظر من یکی از دلایلی که امارات ادعای مالکیت بر این جزایر را دارد اینست که دولت ایران به این جزایر زیاد نرسیده و فقط در حد حرف به آنها بها داده.اگر دولت همان سیاستی که در کیش و قشم انجام داد و باعث شد اینها جزایر آزاد شناخته شوند و در نتیجه هجوم سرمایه ها را به دنبال داشت در قبال این جزایر هم داشته باشد و در حد وسیعی صدا و سیما و رسانه ها هم تبلیغ کنند و ادارات دولتی آنجا احداث شوند و اگر بشود یک اسم ایرانی هم برای ابوموسی انتخاب شود و در کنار آن دستگاه دیپلماسی فعالتر عمل کند و ارتش هم در آنجا پایگاه نظامی احداث کند فکر نمیکنم در آن صورت امارات این ادعای بیهوده را تکرار کند.
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت