صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور سه وزیر اقتصادی دولت در کمیسیون برنامه و بودجه

کد خبر: ۲۶۸۵۸۷
| |
1560 بازدید

دبیر کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به برنامه‌های این کمیسیون پس از تعطیلات مجلس خبر داد و گفت: پس از تعطیلات مجلس، وزرای راه و شهرسازی، نفت و نیرو در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس حضور خواهند یافت.

غلامرضا اسداللهی در گفت‌وگو با خانه ملت، افزود: دلیل حضور این سه وزیر در کمیسیون برنامه و بودجه را ارائه گزارش درباره پروژه‌های اولویت‌دار وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، نیرو و نفت دانست.

نماینده مردم تربت جام و تایباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قبل از تعطیلات مجلس از وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، نیرو و نفت درخواست کردیم تا فهرست طرح‌هایی که با تزریق نقدینگی دو سه ساله به پایان می‌رسد را به کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کنند. فرصت ارائه گزارش نیز تا پایان تعطیلات مجلس است.

دبیر کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان یادآور شد: مهمترین دلیل این تصمیم مدیریت صحیح بر منابع بودجه و هدایت آن به سمت طرح‌های اولویت‌دار است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟