صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین وضعیت بازداشت دانشمند ایرانی در سوئد

کد خبر: ۲۶۸۴۴۸
| |
11292 بازدید

روانشناسی که اداره زندان haktet برای معالجه حجت‌الله ربانی در نظر گرفته است، بارها به این دانشمند ایرانی گفته است، «خودکشی کن تا راحت شوی»

به گزارش فارس، حجت‌الله ربانی دانشمند ایرانی مقیم سوئد به دلیل خیانت همسرش با وی برخورد کرد و پس از آن توسط پلیس سوئد بازداشت شد.

پس از بازداشت حجت‌الله ربانی به مدت 2 هفته هیچ فردی از مکان بازداشت وی اطلاعی نداشت و پس از آنکه چند هفته تحت فشار و شکنجه قرار داشت، در حالت کما از زندان به بیمارستان منتقل شد.

این دانشمند ایرانی پس از چند روز به هوش آمد و در بیمارستان Huddinge در بخش روانی تحت نظر قرار گرفت.

حجت‌الله ربانی در مورد وضعیتش در بیمارستان Huddinge به فارس گفت: در بیمارستان کاملا مغرضانه با من برخورد می‌شود و پزشک معالجم پرونده من را مطالعه نمی‌کند.

براساس این گزارش، در 4 شهریورماه مصادف با 25 اوت 2012 حجت‌الله ربانی از بیمارستان huddinge به سلول انفرادی زندان haktet منتقل می‌شود.

اداره زندان Haktet، یک روانشناس برای حجت‌الله ربانی درنظر گرفته است که بنا به گفته یکی از دوستان این دانشمند که خواست نامش فاش نشود، روانشانس یاد شده همواره به حجت‌الله ربانی می‌گوید:«خودکشی کن تا راحت شوی»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟