صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رسولی نژاد: تعداد اعضا به 5 نفر می رسد

آخرین تغییرات در هیات مدیره سرخابی ها

کد خبر: ۲۶۸۲۵۲
| |
3836 بازدید
معاون پارلمانی وزیر ورزش و جوانان از انتصاب جدید در هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، احمد رسولی نژاد که 40 روز پیش از حضور در هیات مدیره استقلال استعفا داده بود گفت: با توجه به کارهای فراوانی که در معاونت پارلمانی و استانی وزیر ورزش باقی مانده بود، 40 روز پیش استعفای خودم را تقدیم آقای عباسی کردم و امروز با این استعفا موافقت شد.

وی افزود: بر اساس تصمیمی که اتخاذ شده ظرف سه، چهار روز آینده تغییرات دیگری در هیات مدیره دو باشگاه بزرگ تهران صورت خواهد گرفت و تعداد افراد عضو این دو هیات مدیره به پنج نفر خواهد رسید.

رسولی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا با تغییراتی که صورت خواهد گرفت امکان رفتن رویانیان و فتح الله زاده هم از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هم وجود دارد یا خیر، گفت: تصمیم با اعضای جدید هیات مدیره است اما احتمال تغییر مدیران این دو باشگاه بسیار بعید است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟