صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ رهبر گروه حقانی تکذیب شد

کد خبر: ۲۶۸۰۶۸
| |
5028 بازدید

در عملیات ارتش پاکستان در منطقه مرزی با افغانستان دست‌کم 28شورشی کشته شدند.

همشهری آنلاین نوشت: این در حالی است که طالبان پاکستان اعلام کرد که بدرالدین حقانی فرمانده عملیات شبکه حقانی کشته نشده است. عملیات ارتش پاکستان ظهر شنبه با مشارکت شبه‌نظامیان محلی در ناحیه باجور صورت گرفت.

15نفر از نیروهای طالبان نیز به اسارت درآمدند و عده‌ای دیگر زخمی شدند. در تحولی دیگر، طالبان پاکستان اعلام کرد که بدرالدین حقانی فرمانده عملیات شبکه حقانی کشته نشده است.

روز شنبه منابع خبری آمریکایی از کشته شدن حقانی در حمله هواپیمای بدون خلبان آمریکایی خبر داده بودند. شبکه حقانی از هم‌پیمانان طالبان است که نقش چشمگیری در حمله به نیروهای ناتو در افغانستان ایفا کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟