صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زنداني؛ مردم را تهديد به قتل مي‌كرد

کد خبر: ۲۶۵۸۵۸
| |
3962 بازدید

سركرده يك باند تبهكاري كه با سپردن وثيقه از زندان آزاد شده بود، بارديگر به اتهام شرارت و اخاذي از مردم در شهريار از سوي ماموران اداره اطلاعات پليس آگاهي اين شهر دستگير شد.


به گزارش جام‌جم، رسيدگي به اين پرونده چندي پيش با شكايت مردي عليه يك سارق قمه به دست به اتهام سرقت اموالش در دستور كار اداره اطلاعات پليس آگاهي شهريار قرار گرفت.

شاكي به پليس گفت: مردي با قمه راهم را سد كرد و به زور اموال و پول هايم را دزديد. چند روز بعد همان مرد شرور كه نشاني خانه و محل كارم را به دست آورده بود، من و خانواده ام را تهديد به قتل و آدم‌ربايي كرد و با اين ترفند از من اخاذي ميليوني كرده است.

در پي اين شكايت و در حالي كه جستجو براي دستگيري دزد خشن ادامه داشت، مرد ديگري هم با حضور در پليس آگاهي شكايت مشابهي را ارائه كرد.

ماموران در بررسي از اين دو پرونده و تحقيق از شاكيان متوجه شدند هر دو در دام يك نفر گرفتار شده‌اند و تصاوير رايانه‌اي به دست آمده از متهم نيز به يك شرور سابقه دار شباهت دارد.

متهم، آدم رباي فراري بود

در اين مرحله ماموران متوجه شدند اين شرور چندي پيش به اتهام آدم ربايي دستگير شده است و به زندان رفته و مدتي پيش نيز با سپردن وثيقه در دادسرا تا پيش از محاكمه از زندان آزاد و متواري شده است.

با مشخص شدن اين موضوع، روند رسيدگي به پرونده وارد مرحله تازه‌اي شد. بنابراين پاتوق‌هاي احتمالي متهم زيرنظر گرفته شد تا اين كه دو روز پيش ماموران اداره اطلاعات آگاهي شهريار مخفيگاه متهم را شناسايي و او را دستگير كردند.

متهم سركرده يك باند بود

متهم در بازجويي مقدماتي گفت: از چندي پيش با تشكيل باند به سرقت، زورگيري و شرارت اقدام مي‌كرديم. اغلب افرادي كه به دام مي‌انداختيم پولدار بودند و با تهديد آنها و خانواده هايشان از آنها اخاذي مي‌كرديم.

متهم از آدم ربايي‌اش گفت

متهم با اشاره به نحوه آدم ربايي كه پيش از اين انجام داده و به همين اتهام تحت تعقيب پليس بود، گفت: من و همدستانم در پي يافتن سوژه‌اي بوديم تا از او اخاذي كنيم. بنابراين صاحب يك نمايشگاه خودرو را زيرنظر گرفتيم و در يك فرصت مناسب از زني كه همدستمان بود خواستيم يك روز با ما همراه شود تا با راه‌اندازي يك تصادف ساختگي، مرد پولدار را به دام بيندازيم.

متهم يادآور شد: روز حادثه آن زن، خود را جلوي خودروي مرد جوان انداخت، اما آسيبي به او نرسيد. روز بعد با سد كردن راه اين مرد، ادعا كردم زني كه ديروز با او تصادف كرده حالش بد شده و با انتقال به بيمارستان فوت كرده است و براي اين كه خانواده‌اش از او شكايت نكنند بايد مقداري پول پرداخت كند.

مرد شرور اضافه كرد: با اين ترفند و تهديد از او مبالغي اخاذي كردم. سپس در صدد اخاذي بيشتري از او و خانواده اش بوديم تا اين كه يك روز با سد كردن راهش در خيابان او را ربوديم و به سوله‌اي در حومه شهريار برديم.

متهم گفت: در تماس با خانواده‌ مرد ربوده شده براي آزادي او درخواست پول كرديم. در اين مدت نيز از او فيلم غيراخلاقي تهيه كردم تا دوباره از او اخاذي كنم، اما مخفيگاهمان لو رفت و پليس من و همدستانم را كه يك زن و مرد بودند دستگير كرد و مرد ربوده شده نجات يافت.

مرد آدم ربا از سوي شاكيان كتك خورد

متهم گفت: همدستانم كه در زندان بودند ولي من با سپردن وثيقه آزاد شدم و فرار كردم. پس از آزادي دوباره جرائم خود را از سر گرفتم.ابتدا به سراغ خانواده گروگان نجات يافته رفتم تا دوباره از آنها انتقام بگيرم و در حالي كه پليس در تعقيبم بود، اين بار شاكيان مخفيگاهم را پيدا كردند و با حمله به آنجا مرا بشدت كتك زدند و از من فيلم غير اخلاقي تهيه كردند.

متهم اضافه كرد: آنها قصد داشتند مرا تحويل پليس دهند كه همدستان ديگرم متوجه اين موضوع شده و مرا نجات دادند. پس از آن با سد كردن راه چند نفر ديگر با قمه آنها را تهديد كرده و علاوه بر سرقت اموالشان، خانه و محل كارشان را شناسايي و از آنها اخاذي مي‌كردم. تصميم داشتم از شاكياني كه از من فيلم غيراخلاقي تهيه كرده بودند، انتقام بگيرم كه از سوي پليس همراه يکي از همدستانم دستگير شدم.

بنا بر اين گزارش، روز گذشته از سوي بازپرس دادسراي شهريار براي متهم شرور قرار بازداشت موقت صادر شد. تحقيقات تكميلي براي مشخص شدن ديگر جرايم وي ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟