نمایندگان پای درد دل زلزلهزدگان نشستند
نماینده مراغه و عجب شیر در مجلس درباره وضعیت شهرستانهای اهر، هریس و ورزقان پس از زلزله اخیر گفت: روند امداد رسانی در حال حاضر نسبت به روزهای قبل بهتر شده و اقداماتی برای جلوگیری از شیوع بیماری ها و ساماندهی آسیب دیدگان صورت گرفته است .
به گزارش ملیت، مهدی دواتگری گفت: باتوجه به نگرانیهای نمایندگان استان نسبت به وضعیت امداد رسانی به آسیب دیدگان زلزله، به در خواست نمایندگان و موافقت هیات رئیسه مجلس، عصر دیروز تعدادی از نمایندگان واز جمله بنده عازم مناطق زلزله زده شدیم.
وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دیدار با زلزله زدگان و استماع سخنان آنها، ضمن ابراز همدردی با هموطنان عزیزمان در شهرهای اهر، هریس و ورزقان، از نزدیک در جریان امداد رسانی به حادثه دیدگان قرار گرفته اند و بر حسن جریان امور نیز نظارت می کنند.
دواتگری تاکید کرد که نمایندگان مردم در خانه ملت امروز هم پای درد دل مردم زلزله زده استان آذربایجان شرقی می نشینند تا در جریان نیازها و خواسته های آنان قرار بگیرند. پس از آن جلسه ای هم با حضور مسئولان استانی و دست اندرکاران کمک به حادثه دیدگان خواهیم داشت تا علاوه بر انتقال نظرات و خواسته های مردم در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار بگیریم.
وی ادامه داد: در این ارتباط نمایندگان مجلس ابتدا در استانداری آذربایجان شرقی حضور پیدا کرده وبا شرکت در جلسه ستاد حوادث غیر مترقبه از نزدیک روند کمک رسانی به آسیب دیدگان قرار می گیرند.
عضو مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: بعد از جلسه ستاد بحران نمایندگان مردم در مناطق زلزله زده حضور یافته و از نزدیک در جریان خسارات وارده و نجات آسیب دیدگان و نحوه توزیع کمک های مردمی قرار می گیرند.
وی گفت: نمایندگان اعزامی مجلس به مناطق زلزله زده در پایان بازدیدهای خود از منطقه گزارشی درباره میزان خسارات، تلفات، نحوه کمک رسانی، نیازها و... تهیه خواهند کرد و در نهایت این گزارش را در جلسه فردا (چهارشنبه) مجلس در صحن علنی قرائت خواهند کرد.


