صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادغام‌ها فوق العاده غیر تخصصی بود؛

طرح مجلس برای تجزیه دو وزارتخانه ادغامی

کد خبر: ۲۶۴۸۹۴
| |
2635 بازدید

برخی آمارهای ارائه شده غیر قابل استناد و باور است ؛ اعتماد مساله بسیار مهمی است ، وقتی اعتماد از بین برود ، خیلی اتفاقات خواهد افتاد؛ زمانی که بانک مرکزی تورم را حدود 20 درصد اعلام می کند ، اما عملا در اجتماع غیر از این را می ببنیم ، مردم به آمارها بد بین شده و دیگر استنادی به آنها نمی کنند

به گزارش اعتدال، عابد فتاحی عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم کارکرد مناسب وزارتخانه های ادغام شده در دولت نهم و دهم گفت: در سالهای اخیر چند کار از سوی دولت انجام شد که فوق العاده غیر تخصصی بوده است ، اینکه دولت آمد و بسیاری از این وزارتخانه های طویل را در هم پیچاند ، به حدی هم اکنون که دولت در اداره کردن این وزارتخانه ها در انجام وظایف عادی خود ناتوان ماندند و  این بدترین مساله برای سیستم اجرایی کشور بود.

عضو کمیسون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: ادغام وزارت مسکن و راه به هیچ وجه درست نبود ؛ وزارت راه خود به تنهایی دارای مشغله های زیادی بود که جا داشت به تنهایی خود به دو وزارتخانه تبدیل شود ؛ صنعت و تجارت نیز به دو وزارت خانه قدرتمند محتاج بود که نیازمند توان مدیریتی و نظارتی است و ادغامی نادرست در آن روی داد.

نماینده مردم ارومیه تصریح کرد: ادغام وزارتخانه ها عملا سبب شد تا آن ها طویل شوند و به نوعی بی در و پیکر و کم حرکت شوند ؛ سنگین شدن وزارت خانه ها باعث نداشتن عملکرد مناسب است و این سرنوشت وزارتخانه های ادغامی است.

وی افزود: ما قصد داریم در مجلس مجددا طرحی را برای جدا سازی برخی از وزارتخانه های ادغام شده ارائه دهیم و دنبال این طرح هستیم ، مخصوصا وزارت راه و مسکن و سپس وزارت بازگانی ، زیرا با ادغام شدن اینها احساس می کنیم کنترل بازار از دست رفته است و وزارت راه نیز دارد در وزارت مسکن ذوب می شود.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی  خاطرنشان کرد: حجم وزارتخانه های ادغامی بالا بوده و این ادغام ها درست نبود؛  باید ابتدا برای کوچک سازی دولت به ادغام سازمانهای کوچک می پرداختیم ؛ در کشورهای دیگر دنیا هستند کشورهایی که جمعیتی کمتر از ما دارند ، اما وزارتخانه های بیشتر و سبکتری دارند.


فتاحی در ادامه از ارائه برخی آمارها توسط مسئولان مختلف اجرایی انتقاد کرد و گفت: برخی  آمارهای ارائه شده غیر قابل استناد و باور است ؛ اعتماد مساله بسیار مهمی است ، وقتی اعتماد از بین برود ، خیلی اتفاقات خواهد افتاد؛ زمانی که بانک مرکزی تورم را حدود 20 درصد اعلام می کند ، اما عملا در اجتماع غیر از این را می ببنیم ، مردم به آمارها بد بین شده و  دیگر استنادی به آنها نمی کنند.

وی در خاتمه گفت: تهیه و اعلام آمارها باید از مراکز دولتی خارج و به سازمان ها و مراکز بی طرف سپرده شود ؛ سیستم کنونی آماری فوق العاده ضعیف است ؛ شاخص های رشد کشور کاهش یافته است و آمارها باید از نو تماما جمع بندی شده و در پکیج  واقعی در اختیار مردم قرار گیرد ؛ آمارها باید مستقل و واقعی باشد و این به نفع کشور خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟