صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اقتصاد جهان در یک نگاه:

نفت ایران آسیایی می‌ماند

داده‌های اقتصادی در چین ـ که به تازگی منتشر شده ـ حاکی از ادامه ضعف اقتصادی این کشور بوده و احتمال روی آوردن دولت چین به سیاست‌های محرک را افزایش داده است. در همین حال، وزیر دارایی فرانسه، اتهام وارده به این کشور را درباره اجبار ایتالیا و اسپانیا به درخواست کمک مالی رد کرده است؛ اما کره جنوبی در حال گفت‌وگو برای واردات نفت از ایران است و در آن سوی، ژاپن قرار است واردات از ایران را افزایش دهد.
کد خبر: ۲۶۴۲۷۱
| |
4871 بازدید
داده‌های اقتصادی در چین ـ که به تازگی منتشر شده ـ حاکی از ادامه ضعف اقتصادی این کشور بوده و احتمال روی آوردن دولت چین به سیاست‌های محرک را افزایش داده است. در همین حال، وزیر دارایی فرانسه، اتهام وارده به این کشور را درباره اجبار ایتالیا و اسپانیا به درخواست کمک مالی رد کرده است؛ اما کره جنوبی در حال گفت‌وگو برای واردات نفت از ایران است و در آن سوی، ژاپن قرار است واردات از ایران را افزایش دهد.

به گزارش «تابناک»، آماری که دیشب از وضعیت اقتصادی چین منتشر شد، بیش از آنچه گمان می‌رفت، ضعیف بود و همین منجر به آن شده که احتمال حرکت دومین اقتصاد بر‌تر دنیا به سمت سیاست‌های انبساطی و محرک اقتصادی بیشتر شود.

در این باره، معاون مرکز اطلاعات دولتی چین گفته است که این آمار شکننده ضعیف، در‌ها را برای سیاست‌های محرک باز می‌گذارد.

این در حالی است که گمان می‌رفت، بانک مرکزی چین، از شب گذشته آمادگی ایجاد مقدمات این گونه سیاست‌ها را اعلام کند که البته این گونه نشد.

بنا بر این گزارش، در اروپا، وزیر دارایی فرانسه اتهام وارده مبنی بر اجبار اسپانیا و ایتالیا از سوی فرانسه برای درخواست کمک مالی را تکذیب کرده است. رسانه‌های اروپایی دیروز و امروز در گزارش‌هایی گفته‌اند که مقامات فرانسوی، این دو کشور را برای درخواست کمک مالی در فشار گذاشته است.

در همین حال، مقامات اتحادیه اروپا امروز گفته‌اند که ماه سپتامبر را کاملا در اختیار بررسی جوانب امر، برای در اختیار گذاشتن کمک مالی جدید به یونان خواهند گذارد؛ بنابراین، قرار شده است که در نشست ماه اکتبر سران اتحادیه اروپا، طرح نجات اقتصادی یونان را بازبینی کنند.

مقامات اتحادیه افزوده‌اند، تا پیش از نشست ماه اکتبر، هیچ تصمیم دوباره‌ای درباره یونان گرفته نخواهد شد. پیش از این، انتظار می‌رفت که موضوع بدهی‌ها و کمک مالی جدید برای یونان در نشست غیر رسمی که وزیران دارایی اتحادیه اروپا در اواسط سپتامبر برگزار می‌کنند، در دستور کار قرار گیرد.

این گزارش در ادامه یادآور شده است که سرانجام بانک مرکزی اروپا امروز اعلام کرده که تحقیقات مؤسسات معتبر در خصوص رشد اقتصادی آینده اروپا، حاکی از آن است که این مؤسسات، رشد اقتصادی برای سال ۲۰۱۲ را معادل منفی ۰.‌۳ درصد اعلام کرده‌اند. این در حالی است که پیش از این، همین مؤسسات رشد اقتصادی برای سال جاری را معادل منفی ۰.‌۲ درصد اعلام کرده بودند. همچنین برای سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ نیز یک چنین رشدی پیش‌بینی شده است.

در بازار انرژی، امروز مقامات ارشد پالایشگاه‌های کره اعلام کرده‌اند که در حال مذاکره با ایران برای ادامه واردات نفت از این کشور هستند. بر پایه اظهارنظرات و پیش‌بینی‌ها گفته می‌شود که نخستین محموله با نفت‌کش‌ها و بیمه ایرانی، احتمالا در اواخر سپتامبر یا اوایل اکتبر به سمت سئول حرکت کند.

همچنین دو تن از مقامات ژاپنی اعلام کرده‌اند که این کشور قرار است در ماه آگوست به میزان مجموع هفت میلیون بشکه نفت در روز از ایران وارد کند که نزدیک سه میلیون بشکه بیش از واردات از ایران در ماه جولای است.

در همین حال، امروز یکی از مقامات صنعتی عربستان سعودی اعلام کرده است که این کشور میزان نفت تولیدی خود را از ۱۰.‌۱ میلیون بشکه در روز در ماه ژوئن به ۹.‌۸ میلیون بشکه در ماه جولای کاهش داده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟