صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

ایجاد سپر دفاع موشکی در کشورهای حاشیه خلیج فارس

بازتاب برگزاری کنفرانسی در تهران برای گفت‌وگو و مذاکره پیرامون وضعیت کنونی در سوریه و بدبینی غرب نسبت به آن، تلاش کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ایجاد یک سپر دفاع موشکی در منطقه و همکاری با ایالات متحده در این زمینه، تسلیم دعوتنامه مرسی برای شرکت در اجلاس سران عدم تعهد و همچنین بازتاب اعتراض داود اوغلو به اظهارات مقامات ایرانی، از جمله اخبار رسانه‌های جهان در بیست و چهار ساعت گذشته است.
کد خبر: ۲۶۴۱۴۵
| |
15892 بازدید
|
۵
بازتاب برگزاری کنفرانسی در تهران برای گفت‌وگو و مذاکره پیرامون وضعیت کنونی در سوریه و بدبینی غرب نسبت به آن، تلاش کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ایجاد یک سپر دفاع موشکی در منطقه و همکاری با ایالات متحده در این زمینه، تسلیم دعوتنامه مرسی برای شرکت در اجلاس سران عدم تعهد و همچنین بازتاب اعتراض داود اوغلو به اظهارات مقامات ایرانی، از جمله اخبار رسانه‌های جهان در بیست و چهار ساعت گذشته است..

به گزارش «تابناک»، دیروز حمید بقایی، معاون رئیس جمهوری برای تسلیم دعوتنامه مرسی برای شرکت در اجلاس سران غیر متعهدها به قاهره رفته بود که مورد استقبال رئیس جمهوری مصر قرار گرفت. این موضوع بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان، به ویژه مطبوعات مصری داشته است.


محمد کامل امر، وزیر خارجه مصر در این باره گفته است: از آنجایی که اکنون مصر رئیس دوره‌ای اجلاس غیر متعهد‌هاست و قرار است در تهران این ریاست به ایران واگذار شود، مصر دعوت ایران را مورد توجه قرار خواهد داد. پیش از این، سخنگوی مرسی اعلام کرده بود که وی هنوز تصمیمی برای شرکت در این اجلاس ندارد.

از سویی در رسانه‌ها آمده است که کشورهای حوزه خلیج فارس در صددند با ایالات متحده آمریکا پیمان دفاعی ببندند که بر پایه آن سیسم دفاع موشکی در منطقه خلیج فارس راه‌اندازی می‌شود تا شهر‌ها، خط لوله‌های نفتی، پالایشگاه‌ها و همچنین پایگاه‌های نظامی را در برابر حملات موشکی مقاوم کند.


«نیویورک تایمز» در این زمینه نوشته که این یک پیام جدی برای تهران است و با بالا گرفتن تنش در منطقه، این کار ضرورت بیشتری پیدا می‌کند.

در خبری دیگر، «رویترز» اعلام کرده که امروز قرار است ایران میزبان کنفرانس وزرای خارجه در خصوص حل مسأله سوریه باشد، اما رویکرد غرب در این مورد با بدبینی همراه است. رویترز با اشاره به این مطلب که رئیس جمهور و مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند که این کنفرانس شامل کشورهایی خواهد بود که موضعی بی‌طرف و واقع بینانه در قبال سوریه دارند، نوشته است که دیپلمات‌های غربی از این کنفرانس به عنوان تلاشی برای تحریف توجهات به جنگ داخلی در سوریه یاد کرده‌اند.


امروز صبح رسانه‌ها همچنین خبری مبنی بر نجات ده نفر در یک شناور ایرانی در دریای عمان را که دچار حریق شده بود توسط یک ناوشکن آمریکایی منتشر ساخته‌اند. بنا بر گزارش‌ها، ناوشکن آمریکایی جیمز،‌ای ویلیامز چهارشنبه شب، در حالی به این شناور ـ که حامل پرچم ایران بوده ـ رسیده است که دچار آتش سوزی بوده و ده نفر از ملوانان آن را از این آتش‌سوزی نجات داده است.


یکی از مقامات آمریکایی در این باره گفته است که هشت نفر از این ملوانان ایرانی و دو نفر دیگر پاکستانی بوده‌اند.

اعتراض ترکیه به ایران نیز از دیگر اخباری است که رسانه‌های منطقه امروز به بازتاب آن پرداخته‌اند. احمد داود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه، دیروز به همراه گفت‌وگو با همتای ایرانی خود اشاره کرده است که ایران باید از متهم ساختن ترکیه به ترویج خشونت در سوریه دست بکشد.


«تو دی‌ زمان» نوشته: داود اوغلو گفته است که انتظار داریم مقامات ایرانی و ترکی، پیش از آنکه لب به سخن بگشایند، درباره چیزی که می‌گویند کمی بیندیشند.

وی افزوده است: ما موضع خود را در قبال این اظهارنظرات از سوی مقامات ایرانی، دوستانه و بی‌پرده به آقای صالحی اعلام کرده‌ایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۵
ناصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
عجب روزگاری شده ها
آرش
|
United States
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
ایجاد سپر دفاع موشکی برای کشورهای عربی مسئله بسیار بغرنجی برای منافع ملی ماست که متاسفانه بدلیل رابطه تیره و تار کشور ما با غرب و آمریکا ، کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با سوء استفاده از فرصت و ایجاد نزدیکی با غرب ، اقدام به بالا بردن توان نظامی و دفاعی خود کرده اند.

توجه به این نکته بسیار ضروریست : ایران هیچگاه این کشورها را مورد تهاجم یا تهدید نظامی قرار نداده ، پس خرید این حجم از ادوات نظامی ، بعضا تهاجمی ( نمونه جنگنده های نسل جدید که عربستان از آمریکا خریده یا خرید مضحکانه قطر ؛ چندصد تانک مدرن از آلمان ) ، به چه معناست ؟

مضافا بسیاری از اختلافات ایران با غرب و آمریکا ، زاده مشکلات اعراب با غربیهاست ، که از ایران هیچ منفعت ملی در آن موارد ندارد ، مثل مسئله فلسطین ، حال آنکه تجهیز اعراب توسط غرب در برابر ایران و موضع گیری عرب های خلیج فارس در برابر ایران و فراموش کردن اسرائیل بعنوان دشمن ایشان در منطقه ، داستان غریبی است.

بطرز نگران کننده ای ، موازنه قوا در منطقه به ضرر کشور عزیزمان، ایران عزیز ، در حال بهم خوردن است .

ایجاد سپر دفاع موشکی برای کشورک های عرب حوز خلیج فارس نوعی تدارک اقدامات بعدی علیه ماست.

باید به فکر چاره بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
کشورهای خلیج فارس بنا به علل جیو - استراتیژیک بسیاری آسیب پذیرتر از آنند که سپر موشکی بتواند از آنها حمایت کند .
بهتر است فریب نخورند و دارائیهای مردم خود را اینگونه با انبار کردن اینهمه بسته آهنهای
بیهوده هدر ندهند تا در فردایی که بسیار دیر است پشیمان نشوند وبه افسوس خوردن و انگشت جویدن بی ثمر دچار نگرند . و العبرة لمن اعتبر .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
سابقه نشون میده که این سلاح هایی که آمریکا میفروشه در آینده علیه خودش استفاده میشه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
اشکال ندارد این تجهیزات را فعلا برامون نگه دارن بعدا ازشون می گیریم اینا امانت باشد دستشون
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟