شاهکاری دیگر از شاگردان محمد بنا؛
دومین طلا؛ هدیه نوروزی به ایران
قلب ایران در شیراز به شادی میتپد اکنون از شوق پیروزی پسر خانواده نوروزی. امید نوروزی در کارگاه زرگری محمد بنا کیمیاگری آموخت تا در آوردگاه لندن به اهتزاز درآمدن پرچم ایران را با سرود جمهوری اسلامی همراه کند. حالا ایران با دو طلا و یک برنز در رده بیست و ششم ردهبندی مدالهای المپیک لندن است.
شاگرد شیرازی آقای خاص کشتی ایران در این لحظه، ۲۳:۰۵، در لندن دست بر سینه، سرود جمهوری اسلامی را زیر لب زمزمه میکند.
به گزارش «تابناک»، امید نوروزی، کشتیگیر ۶۰ کیلوگرم فرنگی کشورمان، موفق شد با پیروزی بر حریف گرجستانی خود به مدال طلای المپیک دست بیابد.
در ادامه رقابتهای کشتی فرنگی بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن، ملی پوش فرنگی کار کشورمان موفق شد تا در دو وقت و با نتایج مشابه (یک بر صفر) بر «رایوتارو ماتسوموتو» ژاپنی غلبه کرده و در نهایت با توجه به رد اعتراض مربی ژاپنی و به دست آوردن یک امتیاز دیگر، در مجموع با نتیجه (سه بر صفر) پیروز شده و به دیدار نهایی راه یافت.

در تایم اول دو کشتیگیر امتیازی نگرفتند و نوروزی در خاک حریف خوابید و مقاومت کرد تا این وقت را ببرد.
در تایم دوم در حالی که ماتسوموتو تلاش میکرد، نوروزی را از تشک بیرون کند، اما نوروزی به زیبایی حریفش را پیش انداخت و به پشت او رفت تا یک امتیاز بگیرد. در حالی که مسابقه به ثانیه پایانی رسیده بود، نوروزی به روی پل رفت و امتیاز از دست داد. اما داوران اعلام کردند که زمان به پایان رسیده تا ملی پوش وزن ۶۰ کیلوگرم ایران فینالیست شود.
بدین ترتیب، ملی پوش ۲۶ ساله کشورمان که در دورهای پیشین بر حریفانی از چین، بلغارستان و قزاقستان غلبه کرده بود، موفق شد تا با مسجل کردن سومین مدال کاروان المپیکی کشورمان، تیم کشتی فرنگی را در آستانه کسب افتخاری بزرگ قرار دهد.
حریف این ورزشکار شیرازی کشورمان در دیدار نهایی، ریواز لاشخی بیست و چهار ساله از کشور گرجستان، قهرمان اروپا در سال ۲۰۱۱ خواهد بود که با غلبه بر نماینده جمهوری آذربایجان به فینال مسابقات راه یافته است.

بر پایه اعلام قبلی مسئولان برگزاری مسابقات، قرار است دیدار نهایی وزن ۶۰ کیلوگرم رأس ساعت ۴۶: ۱۸ دقیقه به وقت محلی (۱۶: ۲۲ دقیقه به وقت تهران) برگزار شود.
پیش از این و در روز دهم مسابقات، حمید سوریان موفق شده بود در وزن ۵۵ کیلوگرم نخستین مدال طلای تاریخ کشتی فرنگی کشورمان از آوردگاه المپیک را به دست آورد.

گفتنی است که در دیدارهای ردهبندی این وزن برای کسب دو مدال برنز، در گروه بازندگان «لاشخی» (حریف نوروزی در دیدار نهایی)، کشتی گیر روس موفق شد تا با غلبه بر حریف آذربایجانی به مدال برنز مسابقات برسد و در گروه بازندگان «نوروزی» هم، ورزشکار ژاپنی (حریف ما قبل فینال نوروزی) موفق شد تا با غلبه بر حریف دور دوم کشتی گیر کشورمان به دومین مدال برنز در این وزن دست بیابد.
تیم داوری دیدار نهایی وزن ۶۰ کیلوگرم را «اویدیو لازار» داور وسط از رومانی، «سامول هاروتیونیان» قاضی میدان از ارمنستان و «داور پتانجک» رئیس تشک از رومانی تشکیل میدهند.
لحظاتی پیش وقت دو دقیقهای اول مصاف فینال در حالی آغاز شد که ملی پوش کشورمان با دو بنده آبی ـ که مزین به پرچم کشورمان است ـ در میدان حضور یافته بود.
وقت نخست با اخطار به نوروزی و در خاک نشستن وی ادامه یافت و چون حریف گرجستانی موفق به اجرای فن نشد، با یک امتیاز برای ملی پوش کشورمان و سرانجام پیروزی وی به پایان رسید.
در آغاز وقت دوم، نوروزی موفق شد با خاک کردن حریف قدرتمند خود یک امتیاز دیگر گرفته و سرانجام کشتی با این نتیجه (مجموعا دو بر صفر) به نفع نوروزی به پایان رسید.

بدین ترتیب، نوروزی موفق شد تا با کسب دومین طلای کاروان المپیکی کشورمان، افتخار آفرینی فرنگی کاران کشورمان را تکمیل کرده و سالن را آکنده از شور و شوق کند تا جایی که محمد بنا، سرمربی موفق تیم ملی کشورمان هم مشمول سالتو بارانداز این ورزشکار به نشانه خوشحالی شد!


در پایان وقت قانونی، اعتراض مربیان لاشخی از طرف داوران رد شد تا یک امتیاز دیگر نصیب ورزشکار طلایی کشورمان شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹۱
انتشار یافته: ۱۱۴
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
به قول حاج رضایی: جایزه طلای المپیک از بازیکن درجه 3 فوتبال هم کمتره.
ناشناس
| ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
رضا
| ۲۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
نوری
| ۲۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
قلاقیچه نیوز
| ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
ناشناس
| ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۷
حیدری
| ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۷
مسخره است بخدا
پاسخ ها
مازیار
| ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
ناشناس
| ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
مگه تو ميخواي طلا بگيري؟!
مهدی00
| ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
اگه منظورت طلاست که این دومیه!
اگه منظورت مداله که خوب با رفتن به فینال انتظارت بسر اومده چون معنیش اینه که تا اینجا نقره رو گرفته!
پشمک
| ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






