صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تنها داور ایرانی همچنان می درخشد

کد خبر: ۲۶۲۵۳۱
| |
6616 بازدید
حمید رضا صباغیان اولین داور المپیکی ایران در رقابت های لندن 2012، همچنان با قضاوتهای صحیح خود می درخشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حمیدرضا صباغیان داور بین المللی کشورمان چهار دیدار دیگر را در روز های دوم و سوم بازیهای المپیک لندن قضاوت کرد وی با در روز چهارم به استراحت پرداخت تا در نهایت امروز قضاوت دیدار حساس وانگ هائو قهرمان جهان از چین و کیشی کاوا از ژاپن را برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی را برعهده داشت.

 با توجه به قضاوتهای خوب و روان صباغیان در لندن و همچنین با توجه به اینکه قضاوت دیدارهای حساسی در رقابتهای جام جهانی 2011 هلند بر عهده وی بود هیچ بعید نیست که دیدار حساس پایانی المپیک لندن نیز به عهده او واگذار شود .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟