صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بختیاری خورده و منع مرغ!

کد خبر: ۲۶۲۳۶۴
| |
4466 بازدید

دو روز بعد از آنکه نمایندگان مجلس در نشست موسوم به «تعامل دولت و مجلس » در نهاد ریاست جمهوری شرکت کردند و در آنجا افطاری، چلو کباب بختیاری خوردند و حتی بنا به نوشته سایتهای مختلف، زمانی که نمایندگان مشاهده کردند که شام بختیاری است، با مزاح و با اشاره به گرانی مرغ گفتند که «مرغ اینجا هم پیدا می‌شود»، روز گذشته مرتضی آقا تهرانی، دبیرکل جبهه پایداری، معلم اخلاق دولت و از شاگردان برجسته آیت الله مصباح که همچنان می‌توان او را در زمره حامیان دولت احمدی نژاد به شمار آورد،اعلام کرد: اگر الان به هر دلیل تحریم پیش آمده، یا با بی‌تدبیری یا اشتباه دولت و مجلس، مرغ در بازار نیست،‌ ملت به دشمن علامت منفی نشان ندهند. اگر یک هفته مرغ نخوریم زمین به آسمان نمی‌آید. غذای اصلی ما هم نان یا برنج است و می‌توانیم غذای دیگری بخوریم تا موضوع حل شود و حل هم خواهد شد.

به گزارش مردم سالاری، البته واضح و مبرهن است که این توصیه‌های حکیمانه برادر آقا تهرانی، برای مردم عزیز است والادولتمردان و همکاران وی که دو روز پیش مرغ خورده بودندو آسمان هم به زمین نیامده بود! یعنی در واقع چه مسئولان هر روز مرغ و گوشت بخورند و چه مردم یک هفته مرغ و گوشت نخورند، در هر دو حالت آسمان به زمین نمی‌آید و چه چیزی بهتر از این! آفرین به این معلم اخلاق!اما خوب بود آقا تهرانی صبر می‌کرد یک هفته از تناول بختیاری توسط دولتمردان و نمایندگان مجلس در میهمانی شان می‌گذشت و از این حرفها می‌زد تا لااقل مصداق رطب خورده و منع رطب نشوند.

این برادر البته حرفهای مهم دیگری هم زده اند. مثلا در بخش دیگری از همین سخنان مهم و رطب خورده گونه، گفته :« دولت می‌تواند برای مبارزه با بی‌حجابی، کسانی که در مجموعه دولت کار می‌کنند و نان‌خورهای خود را کنترل کند».این سخن کاملا درست و منطقی است ولی نمی‌شد این برادر، این توصیه را در مورد «خوردن مرغ» هم به کار می‌برد و مثلا می‌گفت:« دولت می‌تواند برای مبارزه با گرانی مرغ، میهمانی‌هایی که در مجموعه دولت برگزار می‌کنند و نان‌خورهای خود را کنترل کند»؟! چرا در اینجا که نانخورها، نماینده مجلس هستند از این توصیه‌ها نمی‌شود و توصیه‌ها تغییر می‌کند؟!...این چیزی است که ما که معلم اخلاق نیستیم از آن سر درنمی‌آوریم و معلمهای اخلاق فقط از فلسفه آن سر در می‌آورند!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟