صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کارخانه قندی که به جای ۱۱ ماه ۴۵ روز در سال کار می‌کند

دیگر پنبه در منطقه مغان کاشت نمی‌شود و همین مسأله موجب شده است تا یازده کارخانه پنبه تعطیل شوند. هر کدام از این کارخانه‌ها نیز دست‌کم برای چهل نفر ایجاد اشتغال می‌کردند. همچنین محصول دیگری مانند چغندر دیگر کاشت نمی‌شود.
کد خبر: ۲۵۹۵۲۵
| |
11772 بازدید
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي گفت: برخی شعار می‌دهند تحريم‌ها تأثيري نداشته است؛ اما بايد واقع‌گرا باشيم، چراكه اين بيكاري، بي‌پولي، تورم، گراني و... بر اثر همين تحريم‌هاست.
 
به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام حبیب برومند با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: سرمایه‌گذار خارجی و حتی ایرانی خارج از کشور رغبت نمی‌کند که سرمایه خود را به کشور آورده و در جایی، مشغول به کار شود؛ افزون بر این‌که نمی‌توان خیلی به آمار ارائه شده از سوی دولت اطمینان کرد.

بنا بر این گزارش، نماینده مردم پارس‌آباد و بیله‌سوار تأکید کرد: اکنون می‌بینیم که صنعت و کشاورزی ما در یکی دو سال اخیر چه ضربات مهلکی را متحمل شده است. همچنین دیدیم که برای نمونه، یک بحران کوچک مانند کمبود کود موجب شد، میانگین تولید محصولی مانند گندم از هفت تن برای هر هکتار به ۵/۲ تن برسد.

وی تأکید کرد: چگونه می‌توانیم به شعارهای دولتی که نمی‌تواند حتی کود مورد نیاز کشاورزان را تامین کند، اعتماد کنیم؟

برومند در ادامه یادآور شد: من به‌ عنوان یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و کسی که از یک منطقه دارای استعداد کشاورزی نماینده مردم شده است، این را از دولت می‌پرسم که آیا مناطق کلی مملکت را شناسایی واقعی کرده‌اید تا بدانیم در کجا باید چه کاری انجام دهیم؟ آیا نمی‌شد پول‌هایی که به ‌عنوان بنگاه‌های زودبازده میان مردم تقسیم شده و هر شخصی نیز با استفاده از آن وسیله نقلیه‌ای خریده و حتی اقساط را هم پرداخت نکرده است، در جای دیگری سرمایه‌گذاری کرد؟

نماینده مردم پارس‌آباد و بیله‌سوار تأکید کرد: ما در ارتباط با صنعت نمی‌توانیم با برخی از کشورهای پیشرفته دنیا رقابت کنیم، اما در کشاورزی حرف برای گفتن داریم و به‌ نظر من، تنها راه نجات کشور از مشکلات کنونی، توجه جدی به مسأله کشاورزی است. باید این بخش را تقویت کرد. ما این همه وزارت مربوط به بخش کشاورزی داریم و اتفاقی نمی‌افتد. اگر این نهاد‌ها نیز کاری بلد نیستند، انجام دهند چرا مسئولیت می‌پذیرند؟

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به روند نزول کاشت و برداشت محصولات کشاورزی در استان اردبیل یادآور شد: الان دیگر پنبه در منطقه مغان کاشت نمی‌شود و همین موجب شده است تا یازده کارخانه پنبه تعطیل شوند. هر کدام از این کارخانه‌ها نیز دست‌کم برای چهل نفر ایجاد اشتغال می‌کردند. همچنین محصول دیگری مانند چغندر دیگر کاشت نمی‌شود و کارخانه قند که باید یازده ماه در سال کار کند، ۴۵ روز کار می‌کند.

برومند یادآور شد: ما متأسفانه، تنها خودمان را می‌بینیم. با این روند، نمی‌توان کاری انجام داد. کشور با واقع‌بینی ساخته می‌شود. الان قشر عظیمی از جوانان با مدارک تحصیلی عالی بیکار در خانه‌ها نشسته و نمی‌توانند کاری انجام دهند. مقام معظم رهبری هر سال شعارهای واقعی را به مردم ابلاغ می‌کنند، ولی می‌خواهم ببینم ما کی برای تقویت تولید ملی کاری انجام داده‌ایم؟ متأسفانه مسئولان از کارهای خود شانه خالی می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این باره گفت: تحریم‌ها بی‌تأثیر نیستند اما قدر مسلم این است که با تدبیر اصولی می‌توانیم از این شرایط گذر کرده و تحریم‌ها را دور بزنیم.

منصور حقیقت‌پور گفت: اعتقاد داریم آنچه آثار تحریم را در کشور ما کارآمد و قوی می‌کند، بی‌تدبیری‌های داخلی است. اگر بتوانیم جلوی اشتباهات مدیریتی را بگیریم، تحریم‌ها فرصت خوبی برای ماست تا بتوانیم ساختن کشور را در پیش گرفته و توانمندی‌های اقتصادی کشور را بالا ببریم.

وی تأکید کرد: ما نیازمندی‌های کشور خود را می‌دانیم. از سوی دیگر، دنیا نیز محدود به این نیست که همه گوش به فرمان آمریکا و غرب باشند. ما می‌توانیم نیازهای خود را از گوشه و کنار دنیا تأمین یا تولید داخلی را تقویت کنیم تا مردم نیز در شرایط سخت زندگی قرار نگیرند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟