صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت مصر با اجرای تحریم نفتی غرب علیه ایران

روزنامه مصری الاهرام به نقل از یک منبع آگاه این کشور تاکید کرد مصر بدون توجه به تحریم نفتی غرب علیه ایران حمل و نقل نفت ایران از طریق کانال سوئز و خط لوله های داخلی خود را متوقف نخواهد کرد.
کد خبر: ۲۵۸۳۰۹
| |
1938 بازدید

به گزارش فارس علیرغم تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه تهران، مصر حمل و نقل نفت ایران از طریق کانال سوئز و خط لوله های داخلی خود را متوقف نخواهد کرد.

یک منبع آگاه در بخش انرژی مصر به روزنامه مصری الاهرام گفت: «نفت ایران مانند نفت سایر کشورها، بر اساس مفاد قراردادی که هر سال تمدید می شود نقل و انتقال می یابد. ما هیچ دستوری مبنی بر متوقف کردن حمل و نقل دریایی نفت ایران دریافت نکرده ایم.»

این روزنامه همچنین در ادامه گزارش خود نوشته است، نفت ایران از طریق خط لوله های متعلق به شرکت سومد مصر نیز حمل و نقل می شود.

این منبع آگاه افزوده است: «تحریم نفتی تنها بر عملکرد دولت های عضو اتحادیه اروپا تاثیرگذار است، این تحریم ها ارتباطی به ما ندارد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟