صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کویت دارایی‌های طالبان را بلوکه کرد

بانک مرکزی کویت از بانک‌های محلي، شرکت‌های سرمایه گذاری و موسسات مالی فعال در کویت خواست دارایی‌های ۲۲ شخصیت مرتبط با طالبان را بلوکه کنند.
کد خبر: ۲۵۸۰۸۷
| |
3372 بازدید

روزنامه الوطن کویت اعلام کرد که دولت این کشور دارایی ۲۲ شخصیت مرتبط با طالبان را توقیف کرد.

به گزارش ایلنا به نقل ازروزنامه الوطن-چاپ کویت-، این روزنامه کویتی در شماره امروز خود نوشت که بانک مرکزی کویت از بانک‌های محلي، شرکت‌های سرمایه گذاری و موسسات مالی فعال در کویت خواست دارایی‌های ۲۲ شخصیت مرتبط با طالبان را بلوکه کنند.

این روزنامه در ادامه نوشت: بیشتر این شخصیت‌ها از کشورهای آسیای شرقی هستند.

الوطن همچنین نوشت: نام‌هایی که در فهرست بانک مرکزی آمده بر اساس فهرست نام‌های کمیته اجرایی قطعنامه‌های شورای امنیت پیرامون مبارزه با تروریسم است.

اين روزنامه كويتي در ادامه نوشت:بانک مرکزی به بانک‌ها، شرکت ها و موسساتی که فهرست را برایشان فرستاده ،خواسته است که دارایی‌ها، حساب‌ها و فعالیت‌های و نیز سهام کسانی که نامشان در این فهرست آمده را بلوکه کنند و با آن‌ها همکاری نکنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟