الغرافه قطر با نکونام وارد مذاکره شد

کد خبر: ۲۵۶۳۱۸
|
۱۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲ 08 July 2012
|
2446 بازدید
 تیم فوتبال الغرافه قطر با هافبک تیم ملی ایران وارد مذاکره شد.
 
به گزارش فارس  و به نقل از پایگاه خبری الکاس، جواد نکونام اعلام کرد مذاکرات خوبی با باشگاه الغرافه قطر داشته است.

کاپیتان تیم ملی ایران که از سال 2006 در اوساسونا توپ زده در این زمینه گفت که هر چند پیشنهادهایی از باشگاه‌های قطری و ترکیه دارد اما تمایل دارد کارش را در لیگ اسپانیا ادامه دهد به خصوص اینکه سال‌های خوبی را با اوساسونا پشت سر گذاشته‌ است.

الکاس همچنین نوشت: الغرافه پیشنهاد 2 میلیون یورویی به باشگاه اوساسونا ارائه داده است.

جواد نکونام گفته دوستانش به او توصیه کرده‌اند کار خود را در اسپانیا ادامه دهد اما به نظر می‌رسد این بازیکن هنوز تصمیم قطعی خود را نگرفته است.

به گزارش فارس میگل آرچانو که به تازگی به عنوان رئیس باشگاه اوساسونا انتخاب شده از جدایی قطعی نکونام خبر داده و مبلغ رضایت‌نامه او را 2.5 میلیون یورو اعلام کرده است.

این در حالی است که باشگاه استقلال نیز مدت‌ها از مذاکره با نکونام صحبت می‌کرد اما با توجه به مبلغ بالای رضایت‌نامه مشخص بود که این مذاکرات سرانجامی نخواهد داشت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت