صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رقم پیشنهادی استقلال به جباری لو رفت

کد خبر: ۲۵۴۳۲۷
| |
11123 بازدید
ستاره استقلال برای تمدید قرارداد از این باشگاه 900 میلیون طلب کرده است ولی فتح الله زاده گفته که فقط 600 میلیون به او می پردازد.
 
به گزارش گل، مجتبی جباری هافبک بازیساز استقلال هنوز قرارداد خود را با این باشگاه تمدید نکرده و برای فصل آینده شرایط مبهمی دارد.
علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال روز دوشنبه در مصاحبه ای در خصوص وضعیت جباری با جملاتی کنایه آمیز گفت: «جباری فعلا به گشت و گذار در دو باشگاه سپاهان و تراکتورسازی بپردازد.»

وی درباره اینکه چرا هنوز با جباری به توافق مالی نرسیده‌اند توضیحات تازه‌ای داد: «جباری حق دارد به عنوان یک بازیکن پیشنهادهای سایر تیم‌ها را نیز بررسی کند. او می تواند به گشت و گذارش ادامه دهد ولی ما به او پیشنهاد خود را داده‌ایم و پیشنهاد ما تغییری نمی‌کند بنابراین خودش باید برای ماندن در استقلال تصمیم نهایی را بگیرد، ضمن اینکه ما به دنبال جذب یک هافبک خارجی خوب نیز هستیم تا اگر جباری نماند، آن بازیکن را جایگزین جباری کنیم.»
 


جباری در حالی هنوز از لحاظ مالی با استقلال به توافق نرسیده که خواسته مورد نظر او با پیشنهاد استقلال حدود 300 میلیون اختلاف دارد. یک مقام آگاه در باشگاه استقلال خبر داد که جباری برای یک فصل 900 میلیون می خواهد، ولی استقلال حاضر نیست بیشتر از 600 ملیون به او بدهد. باشگاه استقلال روی مبلغ پیشنهادی خود سفت و سخت ایستاده و حالا باید دید جباری از موضع خود کوتاه می آید یا خیر.
 


در حال حاضر مهدی رحمتی گران ترین بازیکن استقلال است که برای یک فصل 850 میلیون گرفته ولی استقلال دیگر نمی خواهد به بازیکنان دیگرش چنین مبالغی را بپردازد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟