نگاه شما: قابل توجه شیخ نشینان امارات!
صدام حسین برای تحقیر خلبانان ایرانی در تلویزیون عراق گفت: به هر خلبان ایرانی که به ۵۰ مایلی نیروگاه بصره نزدیک شود، حقوق یک سال نیروی هوایی عراق را جایزه خواهم داد... .
و ۱۵۰ دقیقه پس از مصاحبه صدام، عباس دوران و حیدریان و علیرضا یاسینی، نیروگاه بصره را بمباران کردند.
با این عملیات جواب گستاخی صدام داده و در حقیقت خود صدام تحقیر شد.
غروب همان روز خبرنگار رادیو بیبیسی اعلام کرد: من امروز با آقای صدام حسین، رئیس جمهور عراق، مصاحبه داشتم و ایشان با اطمینان خاطر از دفاع قدرتمند هوایی خود در راه محافظت از نیروگاهها، تأسیسات و دیگر منابع اقتصادی عراق در برابر حملات و تهاجم خلبانان ایرانی سخن میگفت، ولی من هنوز مصاحبه او را تنظیم نکرده بودم که نیروی هوایی ایران نیروگاه بصره را نابود کرد.
اینک جنوب عراق در خاموشی فرو رفته و چراغ قوه در بازارهای عراق بسیار نایاب و گران شده است، چون با توجه به خسارات وارد به نیروگاه، تا چند روز آینده برق وصل نخواهد شد.
سپس این خبرنگار با لبخندی تمسخرآمیز گفت: البته هنوز فرصتی پیش نیامده که من از صدام حسین بپرسم چگونه جایزه خلبانان ایرانی را تحویل خواهند داد!
درود بر شرف ایران و ایرانی
♥
فرستنده: علیرضا لطفی
مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.
مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته را در نظر داشته باشند:
1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.
2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.
3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.
4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.
5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.
6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.
مشخصات فنی
1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.
2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.
3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv, flv, wav, mp3, wma)
ولی این شیخ نشینهارو اینقدر بزرگ نکنید کوچکتر از این حرفا هستن




