خزان برنجکاری با واردات بیرویه
ایرج ندیمی در واکنش به واردات بی رویه برنج به کشور گفت: با توجه به اینکه منطقه لاهیجان از نظر تولید برنج داخل در سطح مطلوب و قابل قبولی قرار دارد، هر گونه واردات این محصول پر مصرف به کشور موجب نابودی اشتغال پایدار در جامعه و به تبع آن در منطقه شمال می شود.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم لاهیجان افزود: واردات هر گونه محصولات کشاورزی اعم از قانونی و یا غیر قانونی به ضرراقتصاد ملی بوده و به تولید و همین طور اشتغال پایدار نیز ضربه وارد می کند.
ندیمی ادامه داد: به واردات بی رویه برنج در جلسات آینده مجلس رسیدگی خواهد شد و از مسئولین دولتی توضیح خواهیم خواست.
وی تأکید کرد: واردات برنج هیچ نفعی برای مصرف کننده نداشته و فقط موجب ارز بری به کشورهای دیگر و نیز ایجاد اشتغال پایدار برای آن ها می کند.
ندیمی با اشاره به اینکه حوزه انتخابیه اش قطب تولید برنج در کشور است، اظهارداشت: شهرهای سیاهکل و لاهیجان می توانند مصرف برنج داخل را از نظر کمی و کیفی تأمین کنند که در صورت حمایت های همه جانبه دولت، اشتغال پایدار و رشد اقتصادی نیز در این خطه رونق بیشتری خواهد گرفت.
این نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به نارضایتی برنج کاران در صورت ادامه روند موجود و واردات برنج اشاره و تصریح کرد: یکی از عواقب ناگوار واردات برنج به کشور این است که در حال حاضر برنج کاران تمایلی به کاشت برنج در زمین هایشان نداشته و زمین ها را با تغییر کاربری و قیمت ناچیز به فروش می رسانند.
وی افزود: در صورت ادامه واردات برنج، برنج کاران با مشکلات عدیده ای روبه رو شده و با تغییر کاربری زمین هایشان نمی توان آینده خوبی برای تولید برنج کشور متصور بود و می توان پیش بینی کرد که با این سیاست های ناکارآمد در آینده ای نه چندان دور صد در صد نیازمند واردات برنج بی کیفیت از سایر کشورها خواهیم بود.
ندیمی تصریح کرد: دولت می تواند با یک برنامه ریزی کاربردی تولیدات داخلی را حمایت کند که در نتیجه این امر موجب می شود تا بسیاری از مشکلات ناشی از صادرات بی رویه در کشور بطور کامل برطرف شود.
نماینده مردم لاهیجان در مجلس نهم در پایان با بیان اینکه صادرات برنج در گروی حمایت از تولید داخلی است، اظهارداشت: صادرات محصول برنج شهرستان لاهیجان در گروی کنترل واردات به کشوراست زیرا واردات بیموقع و بیرویه برنج تولیدات داخلی این محصول را با چالش روبرو می کند.


