بهانه جویی ازبکها ادامه دارد
آخرین تیم ملی فوتبال ایران برگزار شد
کد خبر: ۲۴۸۸۴۶
| | 3527 بازدید
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار روز یکشنبه برابر ازبکستان عصر امروز در زمین اصلی ورزشگاه جار برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به تاشکند ازبکستان، تیم ملی فوتبال کشورمان که خود را برای برگزاری اولین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی آماده می کند، عصر امروز شنبه آخرین تمرین خود را زیر نظر کادر فنی در ورزشگاه محل برگزاری دیدار با ازبکستان برگزار کرد.
در این تمرین که تنها 15 دقیقه ابتدایی آن با حضور خبرنگاران و تصویربرداران برگزار شد، ملی پوشان کشورمان به کار با توپ و گرم کردن بدنهایشان پرداختند و سپس خبرنگاران محل تمرین را ترک کردند تا ملی پوشان ایران بتوانند آخرین تمرینات تاکتیکی مورد نظر کادر فنی را برگزار کنند.
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان در شرایطی برگزار شد که مسئولان ازبکستانی هنوز هم سخت گیری های بی موردی در مورد همراهان و تماشاگران ایرانی دارند و برای اختصاص جایگاه تماشاگران به ایرانی ها بهانه جویی می کردند. آنها بلیت های کم تعدادی را در اختیار ایرانی ها قرار داده اند که این امر باعث ناراحتی مسئولان تیم ملی فوتبال کشورمان شده است.
دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ساعت 18:30 روز یکشنبه در ورزشگاه جار تاشکند برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


