بازداشت عامل توهين به مقامات در اينترنت

کد خبر: ۲۴۶۵۱۰
| |
10545 بازدید
رييس پليس فضاي توليد و تبادل استان كيش از دستگيري فردي خبر داد كه با راه‌اندازي سايتي، به مقامات كشوري توهين مي‌كرد.

به گزارش ايسنا، سرگرد دالوند در تشريح خبر دستگيري عامل توهين به مقامات گفت:‌ در راستاي ايجاد امنيت و كاهش تخلفات و همچنين جرايم در فضاي مجازي، كارشناسان پليس فتا حين رصد يكي از شبكه‌هاي اجتماعي صفحه‌اي را شناسايي كردند كه اقدام به اهانت به مقامات، مسئولان و تشويش اذهان عمومي كرده بود.

وي با بيان اينكه در بررسي‌هاي كارشناسانه، متهم شناسايي و دستگير شد گفت: هرگونه اهانت به مقامات رسمي، مسئولان و نشر اكاذيب و تشويش اذهان عمومي عليه نهادها، سازمان‌ها و همچنين تشويش اذهان و گروه‌ها به ارتكاب اعمالي عليه امنيت، حيثيت و منافع جمهوري اسلامي ايران داخل يا خارج از كشور جرم تلقي شده و پليس فتا با عاملان آن برخورد قانوني خواهد داشت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی