صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هزینه‌ها و درآمدهای دولت کاهش می‌یابد

کد خبر: ۲۴۵۸۹۷
| |
1899 بازدید

تازه‌ترين گزارش واحد اطلاعات اكونوميست از کاهش هزینه‌ها و درآمدهای دولت ايران طی سال‌های آینده خبر می‌دهد.

به گزارش ايسنا، اكونوميست در گزارش ماه آوریل 2012 خود پيش‌بيني كرد كه هزينه‌هاي دولت از 20.4 درصد در سال گذشته به 18.1 درصد توليد ناخالص داخلي در سال جاري کاهش مي‌يابد، حال آنكه درآمدهاي دولت در اين سال معادل 20.6 درصد توليد ناخالص داخلي خواهد بود. درآمدهاي دولت در سال گذشته معادل 27.8 درصد توليد ناخالص داخلي برآورد شده است.

به اعتقاد اكونوميست، هزينه‌هاي دولت طي سال‌هاي آتي روند نزولي در پيش خواهد گرفت به طوري كه براي سال 92 هزينه 16.2 درصدي و براي سال 93 هزينه 13.6 درصدي از توليد ناخالص داخلي براي دولت پيش‌بيني شده است كه با تداوم روند نزولي اين شاخص در سال‌هاي 94 و 95 به ترتيب به 12.3 و 11.1 درصد توليد ناخالص داخلي خواهد بود.

در همين حال پيش‌بيني شده است كه درآمدهاي دولت در سال آتي با كاهش مواجه بوده و به 15 درصد توليد ناخالص داخلي برسد و از سال پس از آن نيز روند نزولي داشته باشد.

براي درآمدهاي دولت در سال 1393 رقم 13.2 درصد توليد ناخالص داخلي پيش‌بيني و عنوان شده است كه اين شاخص در سال 1394 معادل 11.6 درصد توليد ناخالص داخلي خواهد بود.

به اعتقاد اکونومیست، سال 1395 سالي است كه درآمدهاي دولت به 10.8 درصد توليد ناخالص داخلي كاهش خواهد يافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟